Home Filme Once upon a time in Venice – Câinele… sau viața?

Once upon a time in Venice – Câinele… sau viața?

by Daniela Bojincă
once upon a time in venice

Săptămâna trecută am văzut filmul Once upon a time in Venice sau Câinele… sau viața?  în română și m-am gândit să-ți povestesc și ție câte ceva despre el. Poate îți place și vrei să-l vezi.

once upon a time in venice

Povestea filmului Once upon a time in Venice – Câinele… sau viața?

Steve Ford (Bruce Willis) este detectiv privat în Los Angeles și investighează diverse cazuri, pentru diverși clienți. E un om cunoscut de toată lumea, care știe pe oricine și află cam orice.Având deja o investigație în desfășurare, lucrurile se complică când casa surorii sale este spartă și i se fură câinele, Buddy, care era în grija nepoatei sale cât el era la muncă.

Buddy devine motivul pentru care Steve își riscă chiar și viața, ajungând să investigheze mai multe cazuri deodată, să negocieze cu răpitorii și să descopere nenumărate lucruri care aveau să-l ajute nu numai în recuperarea cățelului său, ci și în depistarea unor infractori.

Ce mi-a plăcut la filmul Once upon a time in Venice – Câinele… sau viața?

Chiar dacă nu m-a dat pe spate, mi-a plăcut povestea ca idee. Adică mi-a plăcut treaba asta cu câinele – cel mai bun prieten al omului. Câinele, care îți e mereu alături și că, uneori, și oamenii și-ar risca uneori până și viața ca să își recupereze câinele, ori să-i fie alături. Știți voi pozele alea cu câinii de pe mormintele stăpânilor, sau în fața ușilor de spital? Ei bine, în cazul de față se cam inversează rolurile, iar Steve ar face ori pentru prietenul său Buddy.

Dacă îți place Games of Thrones și îți e dor de Jason Momoa în rolul de băiat rău, te invit la film. Ai să-l vezi pe Khal Drogo în varianta de mexican interlop. Și e așa o paralelă interesantă și amuzantă. E maxim de amuzant să compari cele două personaje.

Mi-a plăcut de John Goodman. E amuzant în depresia lui existențială. O să-ți placă de el. 

Hai și tu la filmul Once upon a time in Venice – Câinele… sau viața?

Dacă vrei să vezi un film în care omul este cel mai bun prieten al câinelui, te invit la cinema. Filmul a intrat în cinematografe din data de 23 iunie 2017 și este distribuit de Ro Image 2000.

https://www.youtube.com/watch?v=leKJxUREpFU

Sursă YouTube (user ONE Media)

You may also like

Leave a Comment