Home Personal S-a deschis paradisul pietrelor în București. Se numește Stona

S-a deschis paradisul pietrelor în București. Se numește Stona

by Daniela Bojincă
showroom stona cada marmura piatra naturala daniela bojinca blog

În București, săptămâna trecută, s-a deschis paradisul pietrelor naturale. Și cum eu sunt fascinată de pietrele naturale, m-am dus să-mi clătesc ochii printre marmură, granit, travertin, calcar și onix (oh, această minunăție).

showroom stona pian pietre naturale daniela bojinca blog

Îmi amintesc că atunci când eram mică și mă scoteau ai mei din casă, fie că era la un picnic la iarbă verde sau prin oraș, dacă găseam o piatră mai specială *sau care mi se părea mie specială), eu o luam acasă. O exasperam pe maică-mea. Mna, trebuia să-i reamintesc cumva, constant, că are copil. 

Paradisul pietrelor naturale se află în Showroomul Stona

Showroomul Stona s-a deschid de curând în București (pe Șoseaua Pipera nr. 48 – la 10 minute de metrou Aurel Vlaicu), mai exact săptămâna trecută. Are o suprafață suficient de mare, cât să expună toate pietrele și chiar câteva obiecte realizate, precum o cadă făcută dintr-o singură bucată de marmură, chiuvete de baie și de bucătărie și blaturi de bucătărie. E o adevărată expoziție de muzeu, ca să zic așa.

showroom stona chiuvete piatra naturala daniela bojinca blog

Eu am fost fascinată de cada făcută dintr-o singură bucată de marmură. Așa că am vorbit cu oamenii de acolo și m-am băgat în ea. Mă simeam ca o regină într-un palat, cu cadă de marmură și pereți din piatră naturală. Apoi, eu aș putea folosi cada aia și ca pe o piscină, la cât de mare e. 2 in 1.

showroom stona cada marmura piatra naturala daniela bojinca blog

Și, după cum bine poți vedea, am avut parte și de o sesiune foto în adevăratul sens al cuvântului, ca să zic așa. Mulțumesc, Georgiana!

În plus, dacă te duci acolo să te orientezi de pietre naturale pentru decorarea casei, ori curții, să știi că există niște specialiști care-ți vor explica ce și cu, în funcție de dorințele tale și de ceea ce cred ei că ți s-ar potrivi mai bine.

La Stona găsești peste 500 de modele de piatră naturală din toate colțurile lumii

Desigur, nu sunt toate expuse în showroom, însă atâtea modele de piatră îți pot oferi cei de la Stona. Au vreo 120 de modele de marmură, 230 de modele de granit, 20 de modele de travertin, 20 de modele de calcar, 15 modele de onix, 15 modele de ardezie și 10 modere de cuartit. Pe toate acestea le prelucrează în funcție de dorințele tale la Sebeș, unde au punctul de lucru.

Iar dacă te întrebi cum de au atâtea modele de piatră, peste 500, ei bine Stona deține 6 cariere de piatră în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de țări. E ceva, nu?

showroom stona piatra naturala daniela bojinca blog

Dacă vrei să-ți clătești și tu ochii, zic să le faci o vizită. Și chiar să afli lucruri interesante despre pietre. Nu se știe niciodată când o să te apuci să-ți construiești casa visurilor tale. E bine să ai deja o idee, din timp. Eu deja m-am gândit la un onix, că aș vrea să-l am pe casa scării, când o să fiu eu mare și o să am casa mea.

Apropo, să știi că oamenii fac și modele speciale (precum șerpii din prima poză). Le taie cu laserul după un model anume, în funcție de gusturile și dorințele tale.

You may also like

Leave a Comment