Home Personal Uite o activitate drăguță pe care o poți face în weekend

Uite o activitate drăguță pe care o poți face în weekend

by Daniela Bojincă
museum of senses intrare daniela bojinca blog weekend

E joi. Iar de weekend ne desparte doar ziua de vineri. Așa că m-am gândit să-ți recomand o activitate drăguță pentru acest weekend și nu numai, dacă ești din sau prin București. Desigur, nu e doar pentru weekend. Activitatea asta merge și în timpul săptămânii, după muncă, ca să te mai relaxezi și să petreci timp cu cei dragi ție.

Înainte de Crăciun, drept cadou, am fost într-un loc foarte tare din București. Ce-i drept, eu nu am fost în weekend, ci după ce am ieșit de la muncă. M-am dus fără prea mari așteptări și am ieșit fericită precum un copil mic care primește cadoul mult dorit.

Este vorba despre Museum of Senses, care se află în incinta mall-ului Afi Cotroceni, deasupra de magazinul Auchan.

Biletul e 35 de lei pentru adulți și, după ce am ieșit de acolo, mi-am dat seama că a meritat toți banii (la început, sinceră să fiu, mi se părea cam scumpicel). Au niște chestii care te dau efectiv pe spate. Cum e un tunel în care simți că te învârți cu totul peste cap, dar tu stai pe loc, iar dacă încerci să mergi, îți pierzi echilibrul.

Apoi au niște camere foarte faine cu niște iluzii optice care mie mi s-au părut bestiale. Spre exemplu asta, în care în sfârșit eu sunt foarte înaltă:

museum of senses iluzie daniela bojinca blog weekend

Sau cea în care poți să stai pe o bancă suspendată. Care nu, nu e prinsă în perete. E foarte tare faza.

Apoi, spre final, au niște joculețe foarte faine atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Tot de iluzii optice. Niște iluzii din alea optice de te dau peste cap la propriu și te întrebi cum naiba e posibil așa ceva, că nu pare deloc așa. Iar treaba asta ne demonstrează din nou cât de înșelătoare este lumea din jurul nostru și cum ne poate fi înșelată percepția foarte ușor. Pe mine cel puțin mă fascinează treaba asta cu: pare că-i așa, dar lucrurile stau de fapt cu totul altfel față de ceea ce vezi tu.

Acum, sincer să fiu, camera mea preferată, după cea cu tunelul despre care am menționat mai sus, este asta:

museum of senses camera upside down daniela bojinca blog weekend

Mi se pare pare genială. Iar aici foarte important este cine și cum îți face poza ca să pară cât mai reală.

Apoi, pe lângă camere, mi-a plăcut maxim personalul de acolo. Sunt tineri și foarte drăguți. mereu prin preajma ta să-ți povestească despre iluzii, să te ajute să-ți dai mintea peste cap sau să vină cu idei despre cum să faci niște poze reușite, ori să ți le facă chiar ei, ca tu să te bucuri din plin de moment și nu să stai să te chinui să-ți faci poze. Mi-a plăcut mult că sunt foarte implicați acolo, prezenți alături de tine, și nu deloc niște oameni acri, cum vezi de obicei angajații sictiriți de job după multe ore de muncă. Bravo lor! Merită niște bonusuri la salariu din partea mea :D.

Ah, și că era să uit, mi-a plăcut mult și camera asta. E super dubioasă și amuzantă în același timp. Am râs copios când am văzut poza.

museum of senses iluzie dubla daniela bojinca blog weekend

Cât costă toată distracția?

  • adulți – 35 de lei
  • copii – (5 – 15 ani) – 25 de lei
  • familii – 90 de lei

Când poți merge în timpul săptămânii și în weekend?

  • de Duminică până Joi de la 10 la 22 
  • iar Vineri și Sâmbătă de la 10 la 23

Mai multe detalii poți găsi și la ei pe site. Plus poze super faine. Da zic că merită să le faci o vizită într-un weekend, sau într-o după-masă, după ce ieși de la muncă/ facultate/liceu sau orice altceva mai faci tu.

You may also like

Leave a Comment