Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

by Daniela Bojincă
the road chip

the road chip

Am un examen peste fix două zile. Adică miercuri, undeva pe la ora zece. În plus, trebuie să ajung urgent la poștă să trimit un colet în Turcia. Trebuie să ajung urgent încă de săptămâna trecută.

Iar eu ce fac?

Deschid geamul, văd că e frig, îl închid la loc și-mi spun: „azi nu ies din casă nici măcar până la colț la Afi”. Poate mâine. Îmi îndrept privirea spre teancul ăla mare de cursuri și-mi spun: „ia hai să scriem noi pe blog despre filmul ăla interesant de vineri!”. Și fix asta am de gând să fac în continuarea acestui articol.

Vineri am fost și am văzut filmul Alvin and the Chipmunks: The Road Chip. Știți voi, filmul ăla cu veverițele cântăcioase: Alvin, Theodore și Simon. O comedie drăgălașă, de văzut cu cei dragi.

https://www.youtube.com/watch?v=wyslZX83ntk

Sursă YouTube (user Favourite Movie Soundtrack)

Pe scurt, povestea filmului Alvin and the Chipmunks: The Road Chip sună cam așa: Alvin, Theodore și Simon cred că tatăl lor, Dave, o va cere în căsătorie pe Samantha în Miami. Și, cum aceștia n-ar vrea să nu mai facă parte din viața lui, să ajungă în pădure și nici să se înrudească vreodată cu Miles, fiul Samanthei, fac tot posibilul să împiedice această cerere în căsătorie în doar trei zile, perioadă pe care o vor petrece pe drum, spre Miami, alături de Miles care, de asemenea, nu-și dorea un alt tată.

Aventurile celor patru se înmulțesc cu fiecare locație nouă în care poposesc să-și tragă sufletul și să mai facă niște bani pentru următoarea bucată de traseu. Nu ajung bine într-un loc nou, căci apare și un alt necaz, iar ei par și mai departe de a opri cererea în căsătorie. Totul pare să fie împotriva lor. Însă voia bună și optimismul lor nu-i lasă să se dea bătuți și, oricât de dificilă ar părea continuarea, cei patru se avântă cu un și mai mare entuziasm și curaj în întâmpinarea noilor provocări.

Iar când în sfârșit ajung în Miami, Alvin, Simon, Theodore și Miles au parte de o surpriză de proporții. Șiiiii, pam pam, o nouă aventură apare la orizont. Ceea ce face filmul ăsta să fie și mai drăgălaș decât până acum.

Mie și restul copiilor din sală ne-a plăcut tare mult filmul Alvin and the Chipmunks: The Road Chip. Și cred că și restul adulților le-a plăcut pentru că cei patru au fost de-a dreptul cuceritori în rolurile pe care le-au avut. Vă invit să mergeți și voi la film, din data de 29/01/2016 și să vă bucurați de veverițele astea simpatice. Filmul este distribuit de Odeon Cineplex.

 

Sursă YouTube (user Fox Star India)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More