Home Personal Bicicliștii din Târgu-Jiu au împărțit flori de 8 martie

Bicicliștii din Târgu-Jiu au împărțit flori de 8 martie

by Daniela Bojincă
biciclisti 8 martie

N-am mai ieșit de mult cu bicicliștii din Târgu-Jiu, care acum au și o asociație: Asociația TrixBike. Iar azi, de 8 martie, am ieșit cu ei la dat flori prin centrul vechi, un eveniment organizat de Primăria Târgu-Jiu în parteneriat cu Asociația TrixBike cu ocazia zilei de 8 martie. Bine, n-am dat eu. Au dat băieții. Ei au fost cu datul florilor și cu împărțitul zâmbetelor, făcând o treabă tare bună. Multe doamne și domnișoare au apreciat gestul lor, le-au mulțumit și s-au bucurat cu zâmbete până la urechi.

Au fost amuzante, chiar tare amuzante, cele care au refuzat floarea, spunând că n-au ce să facă cu ea, sau cele care pur și simplu îi ignorau pe cei care se duceau să le dea o floare cu ocazia zilei de 8 martie. M-am amuzat teribil pe lângă ei, făcându-le poze. 

Desigur, nu doar s-au împărțit flori, ci ne-am și plimbat cu bicicletele. Am dat o tură de centru, de parc, de insuliță și apoi de jumătate de oraș, căci se făcuse deja târziu, iar cei din Valea Jiului trebuiau să se întoarcă acasă.

Da, la eveniment au fost prezenți și prietenii din Valea Jiului. Li s-a părut evenimentul organizat pentru ziua de 8 martie mult prea fain și au vrut să ia și ei parte alături de noi. Și le mulțumim pentru asta. Ne-am distrat și ne-am simțit bine în compania lor.

Ar mai trebui să spun, cred, că bicicliștii din Târgu-Jiu au împărțit flori și de 1 martie tuturor doamnelor și domnișoarelor, drept mărțișor.

Încep încet, încet, să se mobilizeze din ce în ce mai bine și să facă cât mai multe evenimente. Ceea ce este foarte tare. Nu peste tot sunt așa unite comunitățile de bicicliști. Cam fiecare-i pe cont propriu.

Eu zic că la astfel de activități ar trebui să participe cât mai mulți tineri, iar ciclismul să fie promovat cât mai mult, peste tot pe unde se poate, ca tinerii să fie încurajați să-l practice. Este un sport tare sănătos și relaxant ce, pe lângă astea, îți oferă posibilitatea de a descoperi locuri noi și oameni noi. Să observi ceea ce te înconjoară cu alți ochi.

Dacă vreți și voi să vedeți cum ne-am distrat noi la eveniment, am să vă las câteva poze.

You may also like

2 comments

cristina martie 10, 2015 - 10:17

frumos! Impresionant! Mi-ar plăcea să mă oprească cineva pe stradă să-mi ofere flori, m-aș simți mai femeie!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 10, 2015 - 11:33

Hihi, ne bucurăm că ți-a plăcut inițiativa! hai în Târgu-Jiu, să-ți dăm o floare 😀

Reply

Leave a Comment