Home Blogging S-a găsit sponsor pentru cauza lui Zolty

S-a găsit sponsor pentru cauza lui Zolty

by Daniela Bojincă
ajutor sponsor

Mai știți că vă spuneam în articolul de aici că se caută un sponsor pentru ca Zolty să poată face cadou unei alte persoane cu dizabilități scaunul lui cu rotile electric căruia îi mai trebuiau și baterii? Ei bine, cei de la Blogal Initiative m-au anunțat că sponsorul a fost găsit. O echipă de oameni cu suflet mare au vrut să-i sară în ajutor lui Zolty, tot prin intermediul unui blogger din cadrul Blogal Initiative și anume prin Eugen de la pezevenchi.ro.

Sponsorul s-a oferit să-i ofere transport gratuit către destinatar pentru scaunul cu rotile electric și să-i cumpere bateriile în valoare de vreo 1500 de lei, dacă nu mă înșel. Bateriile astea, din câte se pare, sunt cel mai greu de găsit. Dacă sponsorul s-a găsit mai ușor, ei bine ele nu se prea fac găsite, deoarece modelul, cred, nu prea mai există, căci scaunul respectiv este destul de vechi. Zolty se ocupă însă de căutarea lor pe internet și sper să le găsească. Un blogger care-i în Germania chiar căutase pe net și găsise ceva, spunându-i și lui Zolty, dar nu cred că erau modelul care trebuie.

Dar să vă zic și cine-i minunatul sponsor, nu? Ei bine sponsorul este chiar compania la care lucrează Eugen, Grup Media TVSat, cu sediul în Buzău, ce cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2. Buzoienii se pare că-s oameni tare inimoși, gata să îți sară în ajutor fix atunci când ai nevoie și nu te aștepți. Mă bucur tare, tare mult, că ajută un om precum Zolty, căci merită!

Sper ca Zolty să găsească bateriile pentru scaunul cu rotile electric cât mai repede, ca mai apoi să-l poată trimită către o persoană care are nevoie de el, dacă Zolty tot a primit unul nou. Și uite așa să se mai facă încă o faptă bună, de către oamenii cu suflet mare, dornici să aducă zâmbete pe fețele celorlalți, căci practic asta s-a întâmplat. S-au adus zâmbete atât pentru Zolty, cât și pentru cei care au încercat să-l ajute fie că i-au promovat cauza, fie că s-au implicat și mai activ. Eugen și cei de la Grup Media TVSat merită multe, multe, multe mulțumiri :).

You may also like

4 comments

zoltybogata martie 10, 2015 - 08:51

Da, confirm că TV SudEst, este sponsorul. Bateriile încă nu le-am găsit, urmează în câteva zile. Ms mult și multă sănătate

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 10, 2015 - 10:02

Hey Zolty, cu plăcere!
Cele pe care le găsise bloggerul din Germania, nu erau bune? Adică nu le poate cumpăra sponsorul pe acelea? :D. Întreb și eu.. că nu știu 😀

Reply
Iulian martie 15, 2015 - 14:07

Cu siguranta sponsorul are foarte mult de castigat. Imi place ceea ce au facut cei de la Blogal Initiative, mai ales ca nu au avut nimic de castigat din toata poveste asta. Pacat ca nu se inscrie multe persoane la concurs, mai ales ca multi isi doresc un carucior electric, dar nu au sanse sa participe deoarece nu stiu de concurs, mare pacat.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 15, 2015 - 14:17

Da, ăsta-i un dezavantaj că nu mulți știu de concurs. Dar poate află amici de-ai lor, care participă la concurs pentru ei, nu? Că se poate și așa :D.

Reply

Leave a Comment