Home Personal Ce jocuri m-am mai jucat în ultimul timp?

Ce jocuri m-am mai jucat în ultimul timp?

by Daniela Bojincă
asphalt 8

Dacă e ceva care să-mi placă la nebunie pe lumea asta, este să mă joc. Și, uneori, pot spune că petrec ore întregi jucându-mă, fie pe calculator, fie cu prietenii diferite jocuri de societate. Mă relaxează. De fapt, pe toată lumea cred că relaxează această activitate. E o modalitate de diminuare a stresului acumulat prin diferite alte activități.

Nu mă joc zilnic. Am și săptămâni în care nu pun mâna pe un joc. Dar, și când mă apuc, apăi nu glumesc cu jucatul. Mă joc nenică, de zici că-s cea mai împătimită ființă a jocurilor de pe pământul ăsta. Cum spuneam, stau și mă joc ore întregi. E la fel ca atunci când mă pun să văd filme. Eu nu mă uit la unul singur, ca tot omul. Nu. Eu pun 3-4 filme unul după altul. Știu, om nebun.

Am patru jocuri care mă fascinează în ultimul timp: Asphalt 8, Despicable Me Minion Rush, Candy Crush și jocurile pe net! Dar zic să le luăm pe rând.

Asphalt 8 – sau jocul care mă face să inventez înjurături

Știu, nu v-ați fi așteptat niciodată la asta. Însă, când mă joc Asphalt 8 pe multiplayer, că așa îmi place cel mai mult, și-mi termină ăia mașinuța mea tunată, mă apuc și inventez înjurături. Iar prietenul meu vă poate sta drept martor: săracul, mă mir că încă nu a luat-o la fugă. De cele mai multe ori stă și se uită fascinat la mine de minunățiile pe care le debitez.

asphalt 8

Jocul ăsta mă joc de vreo câteva luni. Am început pe telefonul prietenului meu și, după ce mi-am băgat windows 8.1 și ulterior Windows 10, l-am luat și pe calculator prin aplicația Xbox PC. Am ajuns la nivel 8 și am strâns o grămadă de steluțe în varianta offline a jocului. Și mi-am tunat mai toate mașinile pe care le am (vreo 28 – aș putea spune că am propria mea colecție).

Așa că, dacă ești și tu pasionat de mașini, te invit să joci jocul ăsta. E mega genial!

Despicable Me: Minion Rush – sau jocul care mă face să ador și mai tare Minionii

Iubesc Minionii. Îi ador. Tocmai de aceea m-am și dus în fiecare săptămână la McDonald`s să-mi iau un Happy Meal. Pentru un Minion. În plus, multă lume spune că facem parte din aceeași familie. Sunt și eu un Minion alături de ei și aș putea spune că mă mândresc cu asta. Pam Pam.

minion rush

Jocul ăsta l-am început relativ recent pe PC (0 zi). Tot prin aplicația Xbox PC. Inițial îl aveam pe telefon. Însă, pentru că ajunsese să ocupe foarte mult spațiu, l-am șters. Așa că am fost tare fericită să-l downloadez pe calculator și să mă joc în voie. Am observat însă că este puțin diferit față de cel de pe telefon. Când ai îndeplinit misiunea te scoate din joc ca să faci următoarea misiune și să treci la următorul subnivel din nivel. Oricum, e foarte tare și îți pune la treabă îndemânarea.

Candy Crush – sau jocul care te prinde al naibii de mult

Deci pe bune vă spun, jocul ăsta-i demențial. M-am apucat și eu de el (de vreo două săptămâni), după ce toată lumea s-a cam lăsat. Am vrut și eu să văd, din curiozitate, de ce s-a creat o isterie în jurul lui. Și am aflat. jocul ăsta te prinde. Și te prinde al naibii de mult. N-aș știi să explic ce se întâmplă mai exact, dar cert este că până nu rămâi fără viețile alea după ce pierzi la un nivel (sau mai multe) de vreo cinci ori, nu te lași. Te joci într-una ca nebunul.candy crush saga

Momentan am ajuns la nivelul 66. Și partea faină era că până acum nu mă lăsa să trec de 65, pentru că îmi mai trebuia 1 lingou de aur. Sau orice ar fi chestia aia aurită din stânga sus. E fain. Asta până o să mă plictisesc de el și o să mă satur.

Jocurile pe net – sau momentele în care mă plictisesc maxim

Da, mă joc și pe net. Adică atunci când nu am chef de niciunul din jocurile ăstea trei de mai sus, intru și mă joc pe un portal de jocuri online pentru copii (adică pentru copilul din mine) . Momentan mă pasionează gătitul virtual, așa că mă joc jocuri cu mâncare de gătit.  

Mă prostesc și eu pe acolo și mă amuz singură de cum fac clătite, paste, înghețată, pizza și alte alea. Sunt precum un copil din ăla de cinci ani care descoperă și el internetul timp de o oră pe zi. În plus, e chiar fain să te joci jocuri din astea pe net. Adică e amuzant. Sau pe mine cel puțin mă amuză. Și parcă-mi dă așa un îndemn la: ia mai pune mâna și tu pe o cratiță reală și prepară ceva comestibil acolo.

You may also like

8 comments

Eugen august 20, 2015 - 10:45

Si mie-mi place sa joc cat incape! E adevarat ca in ultimii ani am schimbat macazul pe boardgames, dar ma mai spurc din cand in cand si pe PC sau pe xbox. Si daca tot iti plac jocurile cu masini, eu sunt mort dupa Split Second si Blur. Ambele arata demential, dar ultimul e si cu power-up-uri, fapt care arunca distractia catre cer. Ca poti sa te razbuni pe bulangii de oponenti care-au dat in tine ca-n fasole. E criminal! Injur si eu la el ca la usa cortului 😀

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 20, 2015 - 14:26

Mersi pentru recomandări. Dani îți este profund recunoscător (nu!) :)). în articolul ăsta am uitat să zic de GTA 5 de care m-am apucat de curând. Și, pentru că făceam urât, Dani l-a dezinstalat :((. Apoi să vezi ce urât am făcut ca să-l instaleze la loc :)). Am stat pe capul lui câteva ore până când a cedat și a fost pus la loc. :)))

Reply
Ema Georgescu august 20, 2015 - 15:32

Candy Crush rulz !!!

sunt dependenta de el, il joc in fiecare dimineata in drum spre serviciu 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 20, 2015 - 17:21

Ahahahahah!
Auzi, nu vrei să ne împrietenim noi pe Facebook să-ți cer lingouri de aur ca să trec nivelul =)))?

Reply
Loredana august 20, 2015 - 16:15

Si eu sunt adepta jocurilor cu prietenii, dar de cele pe calculator m-am cam saturat. Acum derulam campionate de Uno. 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 20, 2015 - 17:22

Hehehe, mie încă-mi palce să mă joc pe calculator, când sunt singură și n-am cu cine să joc un joc de societate :D.

Reply
Dan Pavel august 20, 2015 - 22:14

Pt android : Gt Racing 2! Foaaarte bun!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 20, 2015 - 22:20

Eiii, i-auzi! Mersi de pont! Mâine mă uit :))).

Reply

Leave a Comment