Am găsit cei mai tari pantofi de mireasă

by Daniela Bojincă

Bună! Sunt Daniela! Și nu, nu mă mărit. Încă. În schimb, vreau să-ți spun, sau să-ți repet (după caz), că am o mare problemă cu încălțămintea. Niciodată nu găsesc numărul potrivit. Asta pentru că port 34-35. Și, dacă mă duc la adulți, e prea mic. Iar dacă mă duc la copii, e prea mare. Oricum o dau, eu tot nu o nimeresc.

Așa că din când în când mai pierd vremea pe site-uri cu încălțăminte și mă mai uit de pantofi de ocazie, sport, sau ce o fi, că paote poate găsesc și eu ceva așa, întâmplător. Poate poate o minune se abate asupra mea și destinul nu mă împinge până în ultimul moment când am nevoie de o pereche de pantofi și trebuie să stau să caut din magazin în magazin ceva, orice, dar care să-mi fie bun.

Proaspăt întoarsă de la Brașov, cu o multitudine de lucruri de făcut și o imensă oboseală în corpul meu, m-am gândit că n-ar strica să-mi arunc ochii pe site-ul celor de la Matar plin de pantofi de toate felurile și tipurile.

Partea faină este că în timp ce eu căutam pantofi, sau botine, sau ceva sport, am găsit cu totul altceva, ceva ce pot spune că nu mă interesează absolut deloc pentru moment, ori în viitorul apropiat. Dar deloc. Și, totuși, sunt cea mai tare pereche de pantofi pe care am găsit-o. O pereche de pantofi de mireasă atipică și ieșită din comun.

Adică asta:

pantofi de mireasăDeci mi se par de-a dreptul geniali. Sunt atât de ieșiți din comun. Niște pantofi pe care nu-i vezi la orice nuntă și, mai ales, cu siguranță super confortabili. Ce ți-ai putea dori mai mult, nu?

Desigur, nu spun nu tocurilor. Dar dacă nu vrei să te schimbi în niște sandale și gata, pantofii ăștia cred că ar fi o opțiune foarte bună, dacă nu chiar excelentă.

Bine, eu fiind o ciudată cu gusturi în general aproape total diferite față de oamenii din jurul meu, tot ce e atipic mi se pare extraordinar. Poate că nu-s cine știe ce, dar eu când i-am văzut mi-am zis: WHAT THE FUCK?! CÂT DE GENIALI SUNT! Și am rămas așa cu o față din aia WOW preț de câteva secunde bune, în timp ce mă tot holbam la ei.

pantofi

Și nu mi-a mai trebuit altceva. Am renunțat să mai caut orice alți pantofi. Am fost prea fascinată de ideea în sine de a face niște pantofi de genul pentru nuntă.  Și, cum toate felele își visează rochia de mireasă și așa mai departe, eu mi-am zis: pantofi din ăștia vreau la nuntă. Și o să țin minte treaba asta.

Și da, acum poate că ar fi cazul să mă întorc la oițele mele și să-mi caut niște încălțăminte de care am cua devărat nevoie. Cum ar fi niște pantofi normali de ocazie și nicidecum pentru un așa eveniment special care cine știe când va avea loc și ce alte tipuri de pantofi de mireasă or mai apărea până atunci. Poate nici nu or să se mai poarte pantofi, ceea ce nu mi-ar displăcea foarte tare. Ba chiar aș fi foarte fericită.

You may also like

2 comments

Carmen octombrie 20, 2017 - 10:45

geniali chiar foarte faini. :)) comunitatea de viitoare miresici iti multumesc pentru sugestie

Reply
Daniela Bojincă - Pishky octombrie 28, 2017 - 10:51

Super! Mă bucur tare mult că-ți plac pantofii! Mie mi s-au părut de-a dreptul geniali că-s așa, ieșiți din orice tipar :)).
Cu plăcere comunității de viitoare miresici :)))

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More