Circle of Love – un film acompaniat de un concert live

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
circle of love

Acum ceva timp am văzut filmul Circle of Love, un film care mi-a plăcut tare mult atât prin povestea lui, dar în special pentru faptul că a fost acompaniat de un concert live, susținut de trupa April chiar pe scenă, în dreapta ecranului, care interpretează versurile astfel încât ele să se sincronizeze cu povestea de pe ecran. A fost o experiență de-a dreptul interesantă să ai filmul pe ecran și concertul lângă el. Și dacă o să ai vreodată ocazia să experimentezi și tu un astfel de spectacol multimedia (după cum e denumit genul ăsta), zic să nu ratezi ocazia asta. Ar fi chiar păcat.

circle of love

Povestea filmului Circle of Love

Îl avem pe Alex ca personaj principal. Un bărbat care se află într-un cerc al dragostei că doar de aia se și numește Circle of Love. Iar Alex al nostru ne arată cum e acest cerc al dragostei și care sunt etapele psihologice prin care trece în urma unei despărțiri: negarea, negocierea, furia, depresia, excesul, acceptarea și speranța. Etape psihologice care ne demonstrează faptul că atunci când ne prăbușim la pământ din cauza iubirii, ne ridicăm tot prin ea.

Astfel, îl acompaniem pe Alex în trecerea prin toate stările sale și învățăm că, în timp, ce nu ne omoară ne face mai puternici.  Trebuie doar să ajungem la partea aia cu acceptarea și să sperăm din nou că totul o să fie bine și frumos. Că doar o viață avem și trebuie să ne bucurăm de ea.

Ce mi-a plăcut la Circle of Love

Mi-a plăcut enorm de mult, după cum deja am mai spus și mai sus, ideea asta de concert live în timpul filmului, cu melodii ale căror versuri sunt chiar versurile musicalului de pe ecran. Foarte tare experiența asta. E altceva.

Apoi, mi-a plăcut ideea de circle of love în care pierderea cuiva este, de fapt, regăsirea propriei tale persoane, a propriului sine, după cum este și motto-ul filmului: Losing Her Is Finding You.

 Și mi-a mai plăcut și sesiunea de terapie din timpul filmului. Interesantă abordare. Interesant să vezi cum se gândește și dincolo de acțiuni și de cuvintele nespuse.

Du-te și tu să vezi acest spectacol multimedia

Dacă vrei să vezi și tu acest spectacol multimedia, o să fie din nou pe 28 martie la CinemaPRO. Eu ți-l recomand în primul rând pentru idee și în al doilea rând pentru poveste. Se completează tare bine una pe alta. Pe site-ul lor au o categorie cu spectacole de unde poți cumpăra biletele.

Sursă YouTube (user Ion Petre Marinescu)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More