Home Personal Cum am slăbit eu cu ciocolată în 7 pași simpli

Cum am slăbit eu cu ciocolată în 7 pași simpli

by Daniela Bojincă
dieta ciocolata

M-am gândit să scriu un articol diferit, în seara asta. Diferit prin faptul că n-am mai scris niciodată așa ceva. Și m-am mai gândit că s-ar putea să-ți fie și ție util. Na, nu se știe niciodată când vrei să slăbești.

Genetic, nu-s grasă. Da deloc. Aș putea spune că sunt perfectă așa cum sunt, minionă și fără pic de grăsime, în rolul meu de mâncătoare profesionistă de ciocolată.

M-am gândit că ți-ar fi util să știi și tu cum am slăbit eu cu ciocolată. Și nu prin faptul că m-am împachetat în folie cu ciocolată. Doamne ferește. Nu aș face în vecii vecilor o asemenea blasfemie. Eu am mâncat ciocolată. Și mănânc în continuare. 

dieta ciocolata

Cum? Care-i dieta mea cu ciocolată? Nici nu-i grea.

Deci:

Pasul 1: Te trezești de dimineață și mănânci un rând de ciocolată. Apoi bei un pahar de apă. După care, la vreo oră și ceva două, ciugulești niște mâncare. Ce ai tu chef și poftă. Orice. Poate chiar o prăjitură. Aaaa, nu v-am spus că-mi plac prăjiturile?

Pasul 2: Până să vină prânzul, mai mănâncă niște ciocolată. Nu la ore neapărat regulate, dar cât de cât constant. 

Pasul 3: La prânz, musai o ciorbă. Eu cel puțin nu pot trăi fără ciorbă. Apoi, un felul doi care poate să fie alcătuit din orice. Chiar și din carne, cu sosuri, cu legume. Apoi niște ciocolată. Musai și ciocolată.

Pasul 4: Mănâncă ciocolată și până la cină. Așa, din când în când mai iei câte un cub. Câte două, câte trei.

Pasul 5: Bea multă apă. Serios. Bea 2L de apă.

Pasul 6: La cină, nu mânca prea mult. Ceva ușor, ca să dormi liniștit. Apoi, ia niște ciocolată. Mai mănâncă câte un cub, din când în când, până adormi. Dar nu prea multă. N-a vrea să nu mai adormi noaptea.

Pasul 7: Fă sport. Când apuci. Nu contează că mergi pe jos câțiva kilometri. Ori cu bicicleta, sau mai știu eu ce altceva.

Și urmând dieta asta a mea, proprie și personală, mâncând ciocolată la greu, pe lângă mâncarea obișnuită, am reușit să ajung la performanța de a pica pantalonii de pe mine. La propriu. Și cică ciocolata îngrașă. Nu. Ciocolata te ajută să slăbești. E fapt demonstrat. Eu pot spune că am distrus acest mit cum că ciocolata îngrașă.

Așa că, dacă vrei să slăbești și tu, ai văzut ce ai de făcut. Mănâncă multă ciocolată. Cât mai multă. Doar ai grijă să nu dai în diabet. Atâta tot. 

You may also like

12 comments

autostradaspreinfinit iunie 19, 2015 - 22:20

draga mea, la tine procesul de lipoliza este extraordinar! cred ca la inaltimea aia nu s-a inventat clasica lipogeneza pe solduri si coapse… ce ne facem cu metabolismele care, daca ar urma dieta ta, proprie si personala si testata, nu functioneaza asa de fain ca al tau?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 19, 2015 - 22:33

Nu răspund pentru manifestări neplăcute și reacții adverse ale dietei mele. :)))

Reply
David Mitran iunie 19, 2015 - 22:43

Sau, mai simplu, mănâncă câtă ciocolată vrei și fă sport. Așa ca mine. 😀

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 19, 2015 - 23:02

Sau așa, cum zici tu. Doar că eu zic mai bine :)).

Reply
Nicusor Adrian Rotaru iunie 20, 2015 - 01:25

ai stricat dieta la pasul 7. Pai cine vrea dieta cu sport? Nu e de ajuns ca e are grija de alimentatie?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 20, 2015 - 11:59

Hai, hai, lasă lenea. Du-te și dă o tură în jurul blocului :)).

Reply
Natural iunie 20, 2015 - 18:34

Mai, asta e dieta de piscotel, dar nu toata lumea e ca el 🙂 Dupa parerea mea mananci prea multe dulciuri, iar dulciuri seara… se vede la glicemie. Fiecare are propriul organism si metabolism, cred ca pentru altii asta e reteta de ingrasare accelerata 🙂 Spor!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 21, 2015 - 15:32

Glișemiile mele-s mici. Și de aia mănânc eu multe dulciuri, deși nu mănânc chiar atât de multe. Mănânc cât am nevoie și cât îmi cere organismul. Atât și deloc mai mult 😀
Acum, na, eu am mai zis că nu răspund pentru efecte adverse sau manifestări neplăcute ale dietei mele :)).

Reply
Luk iunie 29, 2015 - 19:32

Exact asa mananc si eu ciocolata. Sunt nascut tot pe 13 octombrie. Bafta!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 29, 2015 - 21:33

I-auzi! Ce tare! :)) Bine ai venit în grupul celor născuți pe 13 octombrie. Și, dacă tot așa mănânci și tu ciocolată, să fie asta o caracteristică a zilei noastre de naștere? :))

Reply
Dan august 7, 2015 - 23:24

Iar eu mă așteptam să găsesc în postarea ta ceva de genul…. slăbești cu ciocolata pe noptieră, privind la ea doar, fără să o papi… ce tare! Tare aș vrea să pot slăbi și eu cu ciocolată!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 7, 2015 - 23:41

Poți încerca :)). Știi tu, încercarea moarte n-are, nu?

Reply

Leave a Comment