Home Filme MINUNE! Există viață după Game of Thrones

MINUNE! Există viață după Game of Thrones

by Daniela Bojincă
game of thrones

Ca să vezi și să nu crezi. Există viață după Game of Thrones. La nici două zile după ce s-a terminat și cel de-al 5-lea sezon, eu încă trăiesc. Bine, nici c-am simțit vreo clipă că mor că se termină sezonul. Ori că a murit Jon Snow. Și așa el nu știa nimic. În plus, simpaticul de Kit Harington încă trăiește. De ce m-aș stresa?

Zilele astea, lumea s-a isterizat pe Facebook. Unii care au văzut filmul înainte altora, au început să-i oftice pe respectivii cu spoilere cum că Jon Snow a murit. Ceea ce, să fim serioși, a anunțat cartea acum mult timp, când a fost scrisă și publicată. Apoi au început să se isterizeze și ceilalți că, într-adevăr, murise Jon Snow. Și uite așa s-au isterizat unii pe alții. Un fel de lanț al slăbiciunilor.

Pe mine m-au amuzat ambele tabere în egală măsură. Adoram să-i văd cum se oftică unii pe alții ba că a murit Jon Snow, ba că se fac spoilere. Spoiler pe care l-a făcut cum mult timp înainte cartea. Duceți-vă și certați-vă cu Martin, că a publicat scenariul Game Of Thrones cu mult timp înainte să apară filmele.

Dar acum, să fim serioși. Voi chiar credeați că o să-l lase ăștia în viață după ce le-a adus sălbaticii pe cap? Felul cum era construit firul întâmplărilor prezicea de mult moartea lui Jon Snow. Îl doreau toți mort de mult, iar asta a fost picătura care a umplut paharul. Era un fapt ce avea să se întâmple cât de curând. Și s-a întâmplat.

Dar mie tot îmi place cum se agită lumea. Poate, dacă nu s-ar fi agitat, eu nu aș mai fi avut astăzi despre ce scrie. Și aș fi sărit așa, pur și simplu peste ziua de azi și mi-aș fi lăsat blogul fără articol. Așa că doresc să le mulțumesc tuturor agitaților de pe Facebook.

Și stați, nu aruncați încă cu pietre. Nu-i vorba că nu-s fanul acestui serial. Ba din contră, ador Game of Thrones. Și-mi place fix așa cum e el. Cu toți morții lui și cu toți cei lăsați în viață care, la un moment dat, vor muri și ei. Nu, nu eu fac spoilere, cartea le face. Pe cuvântul meu de nu.

Totuși, mă bucur că reușesc încă să trăiesc după terminarea sezonului și după moartea lui Jon Snow care, ce-i drept, îmi era cel mai simpatic. Așa, pentru că nu știa nimic și în același timp pentru că le știa pe toate.

You may also like

6 comments

manolacherares iunie 17, 2015 - 22:34

Piscotel, in carte nu se ajunge pana la moartea lui John Snow. Nu se ajunge nici macar pana la batalia aia dintre white walkers si cei din nord.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 17, 2015 - 22:45

Rareș, de ce nu pot folosi și eu pentru tine un diminutiv? Gen Rareșel, Rareșică, d-astea :))
Lasă-mi spoilerele în pace și nu-mi deconspira articolul :)). Lasă oamenii să citească cărțile! :))

Reply
manolacherares iunie 17, 2015 - 23:06

Si Bran Stark (unchiul lui John Snow) ajunge la First Man in inima nordului care-l invata cum sa vada la distanta si sa controleze chestii. Asta nu apare in serial 🙁
Da, john snow nu moare pentru ca-l salveaza vrajitoarea si pentru ca teoria conspiratiei GoT sustine ca el ar fi de fapt un Targaryen (nu un Stark) alaturi de Daenerys si Tyrion (alt teorie) si asta deoarece legenda spunea ca 3 Targaryeni calare pe dragoni vor recuceri tronul.
Serialul se va termina si mai interesant pentru ca nu ajuge nimeni pe tron, dar asta o pastrez pentru o postare pe blog

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 17, 2015 - 23:10

Și pentru că nu mai deconspira! Băi ce om. Se ia de articolul meu. 🙁
Mai au și alții cărțile, omule!
Și Bran e frate-su vitreg, nu unchiul :p.

Reply
Ghanda iunie 17, 2015 - 23:11

Ba da, se ajunge. Ultimul capitol al lui Jon din ADWD se încheie cu el încasând 4 pumnale în spate. Adevărat, bătălia de cu Walkerii nu e acoperită de cărți, pentru că Jon nu ia parte la ea, dar moartea lui e cât se poate de identică în serial şi în romane.

Cat despre spoilere, da, până acum cititorii aveau un avantaj, dar deja e pe ducă, au fost în serial deja 2 spoilere serioase ale cărților viitoare, ceea ce urmează probabil va fi mai rău pentru că nu cred că vor mai aştepta publicarea cărților…

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iunie 17, 2015 - 23:49

Eu ce încerc să-i spun lui Rareș. Dar las oamenii să creadă ce vor.
Pe mine nu mă afectează spoilerele. Experiența serialului și a cărților o trăiesc diferit. 😀

Reply

Leave a Comment