Home Personal Decathlon – magazinul meu preferat – acum și în Obor

Decathlon – magazinul meu preferat – acum și în Obor

by Daniela Bojincă
decathlon obor veranda mall daniela bojinca blog

Decathlon e magazinul meu preferat în ceea ce privește echipamentul sportiv. Când am nevoie de ceva, acolo e primul loc în care mă duc și din care nu plec cu mâna goală. Au un raport de calitate-preț excelent.

De la ei am, spre exemplu, o pereche de ghete de munte impermeabile de la Quechua de vreo 6 ani. Arată impecabil și încă par să mă mai țină mult și bine. De ghetele alea sunt extrem de încântată. Apoi, am echipament de schi: geci, pantaloni, bluze, mănuși, rucsaci și o grămadă de alte chestii. Iar în vară mi-am achiziționat de la Decathlon o pereche de pantaloni de munte, pentru drumeții – care sunt foarte, foarte, foarte faini.

Până acum mă duceam la cel de la Anghel Saligny, pentru că aveam metrou direct. Însă de pe 29 noiembrie s-a deschis un nou magazin la Obor în Veranda Mall, la etajul 1, care e mai aproape de mine. Ceea ce mă bucură foarte tare, că mi se părea o tortură distanța până la Anghel Saligny. Chit că o făceam cu metroul. 

decathlon obor veranda mall daniela bojinca blog

Magazinul Decathlon din Obor – Varanda Mall este un magazin reprezentativ pentru diecția de omnichannel, prin faptul că cei de la Decathlon au implementat un nou serviciu care se numește Borna Plus. Pin intermediul serviciului Borna Plus, cei care vizitează magazinul din Obor au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte ale Decathlon, și alte produse decât cele disponibile în magazinul din Obor – Veranda Mall. Iar partea faină este că acestea sunt livrate gratuit, la domiciliu, în maxim 24 de ore (iar în timp vor chiar să scadă intervalul de 24 de ore, ca livrarea să fie cât mai rapidă – asta dacă le permite traficul infernal din București, desigur). Prin intermediul acestui serviciu, compania poate avea un control mai bun al stocurilor, control ce este susținut și de primul centrul logostic din Sud-Estul Europei, deschis anul trecut în România.

Borna Plus este foarte ușor de folosit. Eu m-am jucat în magazin puțin cu ea. Poți să vezi și unde se află produsul, de unde ți-l aduc și așa mai departe.

decathlon borna plus obor veranda mall danela bojinca blog

Un alt lucru care mi-a plăcut și care probabil o să ne placă tuturor, mai alex să suntem copleșiți de toată perioada asta a Centenarului, ziua națională și așa mai departe, este faptul că au foarte multe produse fabricate în procent de peste 60% din lor în România. Mie una îmi place ideea de susținere din ce în ce mai mult a economiei locale și a producătorilor locali.

Decathlon fabricat in Romania Obor Vernada Mall daniela bojinca blog fabricat in romania decathlon veranda mall obor daniela bojinca blog

Ce cred că este important de menționat, pentru clienți, este faptul că al 23-lea magazin Decathlon din România (și al 5-lea din București), magazinul Decathlon din Obor, nu este la fel de mare ca celelalte. Acesta are doar 1800 de m², peste 5000 de articole și echipamente pentru peste 60 de sporturi. Iar din primăvară o să aibă și un teren de test, de 600 de m², cu acces gratuit (în zona în care se află patinoarul). Dar suprafața acestuia nu este o inconveniență pentru că tocmai de aceea există Borna Plus. În cazul în care nu găsești ceva anume, dai comandă de pe bornă.

You may also like

Leave a Comment