Distracție cu bani puțini

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
distractie pe bani putini

Cei de la KFC au lansat provocarea distracție cu bani puțini pe care o poți găsi pe Facebook și Instagram sub hashtagul #distractiecubanipuțini.

Probabil, dacă ai acces la net, îi știi și tu pe copii bogătașilor de pe Instagram, adică pe cei care îi găsești sub hashtagul #richkidsofinstagram. Dacă nu îi știi, aruncă o privire. Sau două. Dar te asigur eu că una e suficientă. Te saturi repede. Asta dacă nu cumva ești masochist și-ți place să te faci să suferi când vezi ce au alții și tu n-ai.

În momentul ăla în care ne săturăm efectiv să mai fim masochiști, ne întoarcem la viața noastră. La distracția noastră. Și anume la distracția aia pe bani puțini. Foarte puțini în comparație cu ai lor.

Acuma, dacă vrei să mai faci și haz de necaz, poți face un colaj ca cel de mai jos. Uploadezi colajul pe site-ul KFC, iar apoi o pui și pe Facebook și Instagram cu hashtagul #distractiecubaniputini și #smartfun. Asta ca să fii sigur că o vede toată lumea și să demonstrezi că nu doar copii marilor bogătași au parte de distracție adevărată, ci și noi ăștia mai săraci lipiți.

distractie cu bani putini

Se poate să te distrezi și cu bani puțini. Chiar se prea poate. Spre exemplu, cu banii pe care eu îi câștig într-un an, iar ei îi sparg într-o singură noapte, sau hai să nu exagerez, poate chiar și o săptămână, reușesc să mă distrez destul de fain: mă plimb, ies prin oraș, vizitez locuri pe gratis, mănânc pe bonuri de masă și-mi cumpăr haine și alte cele la reducere, ori la lichidările de stoc. Deși, de cele mai multe ori îmi cumpăr de la second-hand. Dă firmă, desigur. 

În plus, să știți că am și eu propriul meu Iphone, milioane de dolari, elicoptere, câte o casă de vis pe fiecare continent în parte și multe altele, dar nu vreau să vă oftic acum. Problema e că le am în vis, noaptea.

Dacă și tu te distrezi, însă, cu bani puțini, fă un colaj ca cel de mai sus. Sau mai multe, dacă ai inspirație. Pozele le găsești pe Instagram, cu hashtagul #richkidsofinstagram. Apoi uploadează colajul unde îți spusei mai sus și intri în joc pentru un smartphone și premii săptămânale care constă în 3 brățări inteligente de fitness și 5 Smart Menu de la KFC în fiecare zi!

You may also like

4 comments

Adriana Șandru ianuarie 30, 2015 - 22:21

Ce tareee! :)))) Ca telefonul din poza ta arata primul meu telefon, pe care l-am primit in clasa a 6. Si nu, nu ma refer la iPhone! :))))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky ianuarie 30, 2015 - 22:23

=))) =))). Mna… așa-i viața de sărăntoc. Dar e frumoasă :)).

Reply
Ioana ianuarie 31, 2015 - 09:24

Cele mai frumoase amintiri sunt cele care se leagă de locuri, oameni și momente trăite și nu de obiecte… iar asta o spun din experiența proprie.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky ianuarie 31, 2015 - 11:03

Da, foarte adevărat! Cu siguranță amintirile legate de oameni și momente speciale, sunt cele mai frumoase. 🙂

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More