Dacă ești blogger poți participa la realizarea unui eBook despre blogosfera din România

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on

Anul trecut s-a făcut un eBook cu părerile a 578 de bloggeri români, despre blogosfera românească, eBook pe care îl găsești aici. eBook-ul conține diverse informații despre bloggeri, blogurile lor, conținut, trafic, venituri și investiții, cât și despre rețelele sociale pe care aceștia le folosesc. E interesant să-l citești. Poate chiar afli chestii utile pe viitor.

Anul acesta, cei care au pus cap la cap acest proiect vor să repete toată treabă. Să mai scrie un eBook și în 2015, tot cu ajutorul bloggerilor.  Un eBook despre bloggeri, bloguri și diverse informații despre conținutul lor, venituri și investiții, trafic și promovarea pe social media. 

Dacă vrei și tu să faci parte din acest proiect, nu trebuie decât să completezi acest chestionar (pentru bloggeri), sau acel chestionar (pentru vloggeri). Anul acesta, pe lângă chestionarele de mai sus, vor să implice bloggeri și mai mult, adică vor să-i implice cu adevărat în scrierea acestui eBook și anume să apară în eBook părerile bloggerilor și ale vloggerilor. Dacă vrei să te implici mai mult, mai poți răspunde întrebărilor din chestionarul de aici (pentru bloggeri), sau chestionarul de aici (pentru vloggeri).

Apoi, dacă vrei să fie bătut recordul de anul trecut, pe lângă faptul că-l completezi zi tu, poți da vestea mai departe. Să afle cât mai multă lume despre eBook și să se contureze un conținut cât mai apropiat de adevăr și util tuturor bloggerilor. Blogosfera îți va fi pe deplin recunoscătoare, creând pentru tine conținut cât mai calitativ posibil (cel puțin asta se vrea).

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More