Home Personal Cum poți să faci o faptă bună spălând vasele cu Fairy?

Cum poți să faci o faptă bună spălând vasele cu Fairy?

by Daniela Bojincă
fairy profi fapta buna spaland vase daniela bojinca blog

Mie îmi place și nu-mi place în același timp să spăl vasele. Momentan încerc să stabilesc în ce parte se înclină balanța, deși tind mereu să evit spălatul vaselor. Desigur, 5 minute mai târziu sunt în fața chiuvetei, cu buretele în mână și pusă pe treabă.

De cele mai multe ori, când am ocazia, pasez această activitate. Iar când mi se spune: lasă farfuria în chiuvetă că o spăl eupffffai, cea mai fericită sunt. Bine, asta nu se întâmpă prea des. Dar și când se întâmplă… apăi bucurie mare.

Însă există momente când îmi place să spăl vasele. Puține, ce-i drept. Dar ele există. Uneori, când spăl vasele, îmi pare că-mi acord și mie un moment de respiro și de liniște în care pot să-mi las gândurile să zboare unde vor ele. Ceea ce nu pot face în restul zilei, când sunt prinsă cu tot felul de activități unde am nevoie să fiu concentrată acolo, pe problemă. Deci da, pentru momentele de liniște clar îmi place să spăl vasele.

Recent însă am mai descoperit un motiv pentru care de duminică seara încoace spăl vasele cu drag și de drag. Am aflat că pentru fiecare sticlă de Fairy cumpărată din orice magazin Profi din țară, cei de la Fairy, cu ajutorul Asociației O masă caldă și Organizația World Vision România, donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. În București, spre exemplu, mesele calde se duc la copiii din Școala Generală 136 din Ferentari.
Pe lângă cele menționate anterior, s-a alăturat acestei mișcări faine și Fundația Emanuel, care va oferi mese calde copiiilor din Centrul de Plasament Universul Copiilor, din Rădăuți.

fairy profi fapta buna spaland vase

Așa că duminică m-am dus până la Profi cel din colț și, deși aveam acasă un Fairy Sensitive mare, mi-am mai luat unul mic cu rodie. Ca să donez și eu o masă caldă copiilor de la Școala Generală 136 din Ferentari.

Iar de câteva zile, de duminică încoace, spăl și eu vasele cu mare drag gândindu-mă că am oferit prin achiziția mea ceva cuiva care poate are o situație mult mai puțin fericită decât a mea. Iar asta mă face să mă simt extraordinar de bine. În special pentru că este vorba de copii, care cred că merită cel mai mult ajutorul nostru, al tuturor, ca să poată să se dezvolte cât mai frumos și să ajungă într-o zi oameni mari cu puterea de a schimba societăți și mentalități.
Mai jos pot fi văzută chiar în acțiune (mama, dacă vezi asta: da, e cât se poate de real… spăl vase).

fairy profi fapta buna spaland vase daniela bojinca blog

Fairy e preferatul meu, ca să fiu sinceră. E singurul care nu-mi provoacă nicio alergie și nu-mi usucă mâinile. Cum zic eu de multe ori oamenilor, eu am luat tot ce au avut părinții mei mai nașpa. De la mama, spre exemplu, am luat sensibilitatea pielii. Și ea face alergie la aproape orice tip de detergent.
Iar dintre toate tipurile de Fairy, eu sunt fană celui cu rodie. Îmi place maxim mirosul. Tot încerc să-mi creez ambientul perfect ca să-mi fie drag să spăl vasele. Iar rodia aia ajută.

Așa că dacă vrei să ajuți și tu pe cineva cu o masă caldă, dă repede o fugă până la cel mai apropiat Profi de lângă tine și cumpără o sticlă de Fairy. Am văzut că e și la promoție de la 6 lei la 4 lei.vizual fairy profi fapta buna spaland vase

You may also like

4 comments

Emilian Robert Vicol aprilie 16, 2019 - 23:25

Din obisnuita de regula numai Fairy cumpar, pretul este mai rezonabil! Nu stiu daca e mai bun ca altele, nu i-am facut teste de „eficienta” 🙂 , dar Mihaela zice ca este OK, nu a vazut diferenta fata de alte produse similare …

Reply
Daniela Bojincă aprilie 21, 2019 - 14:12

Cred că de două ori am luat alt detergent de vase și am făcut alergie pe mâini. În rest, încă de când eram acasă sunt obișnuită cu Fairy.

Reply
Emilian Robert Vicol mai 1, 2019 - 02:24

De ce nu folosesti si manusi ptr spalat vase ? Sau ti se par incomode 😀 ? … Uite o idee, Fairy sa „ataseze” la unele produse si o pereche de manusi, de ex la un set de 2 produse si o pereche de manusi :)) … It’s just an idea !

Reply
Daniela Bojincă mai 1, 2019 - 19:52

Chiar am încercat cu mănuși. Nu doar că mi se par incomode, dar nici nu mă descurc cu ele și simt că nu țin farfuria cum trebuie și îmi scapă. M-am chinuit să nu-mi scape. Cu două farfurii. Apoi am lăsat-o baltă și am renunțat la mănuși. :))))

Reply

Leave a Comment