Home Personal Din seria: Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii August

Din seria: Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii August

by Daniela Bojincă
fashion

A venit și luna august. Ultima lună de vară. Totodată, luna august este luna aia în care nunțile, botezurile, cununiile și alte evenimente din astea speciale.

Așa că m-am gândit ca și luna aceasta să vin aici cu o rochie de nuntă. Asta dat fiind faptul că pe 19 august am să fiu domnișoară de onoare.

fashion

Și nu. N-am rochie. Pentru că am zis că îmi fac rochie și a tot trecut timpul și nu aveam niciun model de rochie în cap. Iar tot ce vedeam nu-mi plăcea suficient de mult. Pentru că sunt o persoană extrem de pretențioasă.

Și m-am trezit fix acum. Cu câteva zile înainte de nuntă că eu n-am o rochie pentru nunta asta. Și nici măcar nu știu prea bine după ce să mă uit.

Sau cel puțin nu știam. Că parcă, parcă mi-a făcut cu ochiul o rochie de pe site-ul celor de la JRV. Problema acum e că nu mă hotărăsc ce culoare să fie.

Nu știu care rochie de seară Wendy îmi place mai mult

Da, deci sunt tare nehotărâtă. Îmi place mult rochia Wendy din categoria cu rochii de seară. E confecționată din voal, are bustul buretat, iar la spate se închide cu fermoar. Și îmi place tare mult și accesorizarea cu broderie și designul cu spatele puțin decupat. Apoi, îmi place croiul și pare că vine foarte frumos așezată. E elegantă, sofisticată și totuși extrem de simplă și cu accente de finețe. Exact genul de rochie care îmi place mie: simplă, dar sofisticată și plină de rafinament în același timp. Că doar zic asta cu fiecare articol pe care îl scriu despre fashion. Că-mi plac articolele vestimentare cât mai simple, dar sofisticate și elegante.

Acum să ți le și arăt.

Oh. Și mai e și o variantă pe verde care îmi place. Toate trei sunt rochii elegante super faine. Acuma e doar super greu cu decizia. Care să fie? Care să fie?

Dar până pe 19 august mai sunt ceva zile. E ok. Mai am timp să mă hotărăsc. Încă nu e ora 23:59 pe 18 august. Sunt obișnuită cu deciziile astea luate așa, cât mai pe repede înainte. Asta în cazul în care nu cumva o da Universul și am să mă hotărăsc mult mai repede pentru un model anume, o culoare și așa mai departe.

Dacă vrei să vezi și celelalte articole cu rochii faine, să știi că le poți găsi aici.

P.S.: Așa cum am mai spus și cum o să o mai spun, cu fiecare articol, nu știu nimic despre fashion. Tot ce citești aici este scris strict din perspectiva propriului meu gust și cam atât. În rest, habar n-am nimic despre teoria fashionului sau mai știu eu ce altceva.

You may also like

Leave a Comment