Din seria: Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Iulie

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
fashion

Mai e puțin și vine jumătatea lunii iulie. Și apoi o să vină și august. Luna aia în care toată lumea se plângă că mai e puțin și trece și vara asta. Vine toamna. Gata cu vacanțele exotice și așa mai departe.

Așa că eu zic să profit cât mai pot și să îți prezint și luna aceasta o rochie, de pe site-ul celor de la JRV, care merge purtată vara, pe la evenimente, sau mai știu eu pe oriunde altundeva.

fashion

Acum vreun an de zile, când eram în SUA, îți povesteam tot pe aici că mie îmi place vara tocmai pentru că pot să port rochițe. Îmi place la nebunie să port rochițe colorate sau noncolore: albe sau negre. Totuși, pentru că e vară și nu vreau să atrag tot soarele pe mine, optez pentru rochițele albe, sau colorate cât mai deschis. Rareori port o rochie neagră. Poate doar dacă e seară sau e înnorat afară.

În luna iulie revin cu o rochie baby doll, simplă și albă

Ca în fiecare lună intru la cei de la JRV pe site zicându-mi dacă ar fi să cumpăr luna asta o rochie, ce rochie aș cumpăra? După cum bine ai văzut până acum, în fiecare lună aleg altă rochie. În funcție de starea mea din momentul respectiv și de cam unde mi-ar plăcea să o port în luna aia sau ceva.

Luna asta, spre exemplu, din multitudinea de rochii elegante, mie mi s-a pus pata pe o rochie baby doll, Angelia White. Adică pe rochia pe care o și poți vedea mai jos.

rochia lunii iulie

Rochia lunii iulie e din voal și cu un croi asimetric. Mi-a atrat atenția prin simplitatea și prin faptul că pare foarte  confortabilă. Și e o rochie care nu te limitează să o porți doar la o anumită ocazie sau la mult prea puține. O poți lua cam peste la evenimente din astea care au loc ziua.

Sper că îți place rochia pe care am ales-o. Mie mi-a plăcut la nebunie. E printre preferatele mele dintre toate rochiile pe care le-am ales până acum. Iar luna viitoare am să aleg o rochie din categoria cu rochii de seară, căci luna viitoare o să fiu domnișoară de onoare și chiar sunt în căutarea unei rochii.

Dacă vrei să vezi și celelalte articole cu rochii faine, să știi că le poți găsi aici.

P.S.: Așa cum am mai spus și cum o să o mai spun, cu fiecare articol, nu știu nimic despre fashion. Tot ce citești aici este scris strict din perspectiva propriului meu gust și cam atât. În rest, habar n-am nimic despre teoria fashionului sau mai știu eu ce altceva.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More