Transformers: The Last Knight / Ultimul cavaler

by Daniela Bojincă
transformers the last knight ultimul cavaler

Transformers: The Last Knight / Ultimul cavaler este unul dintre acele filme pe care le-am văzut acum vreo două săptămâni și despre care apuc să scriu abia acum. L-am văzut în format IMAX la Cinema City și pot spune că a avut niște efecte tare faine care mi-au plăcut și care m-au făcut să fiu parte din film cu adevărat, nu doar să-l văd. Practic a respectat motto-ul IMAXEști parte din film, nu doar vezi unul!

transformers the last knight ultimul cavaler

Povestea filmului Transformers: The Last Knigt / Ultimul cavaler

Povestea filmului Transformers: The Last Knight / Ultimul cavaler e una simplă. Foarte simplă. Avem planeta Pământ. Unde locuiesc oamenii. Și unde au venit și niște transformers. Iar acești transformers, cât și oamenii, se împart în două mari categorii:

  • oamenii răi care vor să termine cu transformărșii de pe Pământ și transformărșii răi care vor să o termine de tot cu planeta Pământ ca să poată să renască ca o pasăre Pheonix propria lor planeta care, se pare, este într-un raport de yin și yang cu planeta noastră; doar una poate supraviețui.
  • și oamenii și transformărșii buni, care vor să conviețuiască cu toții în pace și să convingă celelalte tabere că există cu siguranță și o altă cale în afara distrugerii Pământului; cum ar fi să trăiască toți în armonie și pace chiar în locul pe care voiau să-l distrugă.

Și, după cum deja cred că te-ai prins, fix cele două puncte de mai sus reprezintă și povestea noului film Transformers. O poveste în care este în joc viața a două planete și a locuitorilor fiecăreia. Și doar una poate supraviețui. De asemenea, e o poveste în care Marea Britanie este centrul acesteia – și e interesantă abordarea.

Desigur, Optimus Prime și Megatron sunt din nou în centrul atenției.

Ce mi-a plăcut la filmul Transformers: The Last Knigt / Ultimul cavaler

Mi s-a părut interesantă povestea. În special partea asta cum că Pământul mai are un fel de frate și, într-un moment de impas, doar unul poate supraviețui preluând viața celuilalt. Și chiar e o luptă pe viață și pe moarte acolo.

Apoi, e interesant cum îl integrează pe marele vrăjitor Merlin în toată povestea asta. Și pe Regele Arthur din Camelot și istoria faimoasei mese. Și cum reinterpretează moartea lui Hitler și ce s-a întâmplat în Al Doilea Război Mondial. Practic, după ce Wonder Woman a rescris istoria Primului Război Mondial, Transformers vine și zice na, ia-o p-asta, că eu pot să rescriu mai multe istorii în același timp. Ceea ce e chiar foarte tare

Dintre actori cel mai mult mi-a plăcut de Anthony Hopkins care l-a jucat pe Sir Edmund Burton. Ultimul descendent al familiei Burton și care era cheia spre orice rezolvare. El știa de toate ca să rezolvi aproape orice pe tema asta. Nu pot spune că ceilalți nu mi-au plăcut, însă nu au avut același impact asupra mea precum Anthony Hopkins.

Așa cum îți spuneam și la începutul acestui articol, mi-au plăcut efectele IMAX, fapt pentru care îți recomand să-l vezi în acest format. Are niște efecte care fac filmul mai interesant și pun cumva în valoare povestea. Bine, ăsta-i rolul IMAX-ului pe Pământ.

Hai și tu să vezi filmul Transformers: The Last Knigt / Ultimul cavaler

Filmul a intrat în cinematografe din data de 23 iunie 2017, așa că te poți duce să-l vezi. Filmul este distribuit în România de RoImage 2000. S-ar putea să-ți placă.

Sursă YouTube (user Transformers: The Last Knight)

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More