Home Personal Din seria: Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Iunie

Din seria: Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Iunie

by Daniela Bojincă
fashion

Gata. Pot spune că a venit în sfârșit vara. Și odată cu ea pot spune că a venit în sfârșit și vacanța. Am scăpat de facultate. De stresul examenelor și de tot ceea ce vine împreună cu cele două la pachet. Acum pot spune în sfârșit că îmi curge prin vene libertatea. Acest sentiment extraordinar care îți umple sufletul de bucurie și voie bună și-ți dă așa un chef să ieși afară din casă chiar și pe temperaturi ridicate, ori vreme din asta urâtă cum a fost până mai ieri. Și a venit și timpul unui nou articol despre fashion.

fashion

Și, dacă am scăpat de febra examenelor, de cursuri și de orice înseamnă facultate, zic că a venit timpul să-mi reiau și activitatea de pe blog. Așa că am să încep cu un articol din seria mea despre fashion, o serie despre care habar n-am și despre care spun doar ce-mi place și ce-aș purta eu în funcție de gusturile mele.

Fashion: Ca de sfârșit de sesiune și facultate, ar merge o rochie retro

Data trecută am ales o rochie din categorie rochiilor de seară, că tot îmi începea sezonul de nunți. Iar acum am să aleg din multitudinea de rochii elegante o rochie retro care mi se pare mie că se potrivește la fix cu perioada asta a mea în care experimentez libertatea absolută.

 fashion rochie retro iunie

Modelul acestei rochii retro îmi place la nebunie. Mi s-a pus pata în ultimul timp pe rochițe cu alb și niște pete de culoare, exact ca cea de mai sus. Când o privesc mi se pare că-mi dă așa o stare de bine, de pozitivism și mă face să zâmbesc. Și cred că așa ar trebui să ne simțim în hainele pe care le purtăm. Să ne simțim comfortabil în pielea noastră și să ne placă în primul rând nouă cum ne stă. Mie, spre exemplu, hainele îmi dau o stare de bine atunci când sunt deschise la culoare, când par vii și când parcă radiezi așa prin ele. Să zicem că e vorba de o mai mare siguranță de sine.

Mi-au plăcut încă de mică rochiile retro ale maică-mii. Chiar am vreo trei prin dulap. Îmi plăceau și încă îmi plac pentru volănașele lor de la baza rochiilor și că erau vaporoase. Și mi se păreau atât de drăgălașe și de fine, încât mă îmbrăcam în ele când nu era pe acasă (așa, ca orice copil mic fascinat de ce are mama prin dulap).

Dacă vrei să vezi și celelalte articole cu rochii faine, să știi că le poți găsi aici.

You may also like

Leave a Comment