Home Filme Overdrive – un film pentru cei pasionați de mașini

Overdrive – un film pentru cei pasionați de mașini

by Daniela Bojincă
overdrive

Săptămâna trecută am văzut filmul Overdrive. Un film pe care ți-l recomand și ție dacă ești pasionat de mașini și vrei să vezi toată colecția de Ferrari-uri în același loc. O să-ți încânți privirea cu unele dintre cele mai frumoase bijuterii, fie că ești femeie sau bărbat. Din punctul ăsta de vedere mie mi-a plăcut la maxim filmul Overdrive. Îmi plac colecțiile de mașini încă de când i-am distrus tatei toată colecția de machete Ferrari. Am fost un copil escepțional încă de mică.

overdrive

Povestea filmului Overdrive

Doi frați vitregi Andrew Foster (Scott Eastwood) și Garrett Foster (Freddie Thorp). Hoți profesioniști de mașini scumpe, în general mașini de colecție, fură într-o zi un Bugatti 1937 de la un interlop (Jacomo MorierSimon Abkarian) pentru alt interlop. Morier, după ce taie și spulberă pe oricine pentru bijuteria lui, îi pune pe cei doi, ca să-i ierte, să fure o mașină de la cel mai aprig dușman al său, Max Klemp (Clemens Schick). Și nu orice mașină, ci un Ferrari pe care acesta îl primise cadou de la tatăl său în momentul în care preluase ca moștenire afacerile acestuia.

Misiunea asta nu seamănă însă cu niciuna de dinainte. Totul se complică pentru cei doi frați prinși în războiul a doi mari interlopi din Marsillia. Problemele celor doi se agravează, iar povestea ia o întorsătură neașteptată. Fapt ce aș putea spune că a fost chiar surpriza acestui film. Lovitura de final, ca să zic așa. O lovitură excepțională. 

Ce mi-a plăcut la filmul Overdrive

Mașinile. Am adorat mașinile. De fiecare dată când apărea câte o mașinuță de colecție eu eram în culmea fericirii. Sunt o adevărată încântare în film și sunt sigură că o să-ți placă și ție la fel de mult. 

Actorii. N-am să spun nimic despre Scott Eastwood aici. Majoritatea era acolo pentru el. Eu am descoperit un actor și mai fain, pe Freddie Thorp. Are 21 de ani și este la al 3-lea sau al 4-lea film. Mi-a plăcut la nebunie atitudinea sa din film și cum și-a jucat rolul. Merită să-l vezi cum joacă și să aștepți și următoarele filme cu el. Desigur, Ana de Armas, Gaia Weiss, Clemens Schick și Simon Abkarian au fost senzaționali și au dat un plus filmului

Locațiile filmărilor. Sunt fabuloase. Marisillia este superbă. O să fie o adevărată încântare și o să-ți dorești să mergi și tu în locurile alea.

Povestea în sine, în special finalul. Filmul nu pot spune că m-a captivat de la început până la sfârșit. A avut niște puncte moarte, ca să zic așa. Niște momente care nu m-au făcut să simt nimic. Spre sfârșit, însă, filmul a devenit nemaipomenit de bun. Iar sfârșitul a fost de-a dreptul genial. Nimic nu te-ar fi făcut să te aștepți la așa ceva. A fost o întorsătură de situație excepțională.

Hai și tu la filmul Overdrive

Dacă îți plac mașinile de colecție și vrei să vezi unele dintre cele mai frumoase bijuterii într-un singur loc, te invit să vezi și tu filmul Overdrive, să te bucuri de locații, actori, mașini și poveste. Filmul a intrat în cinematografe din 16 iunie 2017 și este distribuit de Vertical Entertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=NyQUe80IXt8&t

Sursă YouTube (user FilmTrailerZone)

 

You may also like

Leave a Comment