Din seria: Nu știu nimic despre fashion – Rochia lunii Mai

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
fashion

O nouă lună calendaristică, un nou articol despre fashion și rochia lunii mai pe blog (da, tot ăla la care nu mă pricep și-mi dau așa cu părerea despre ce-mi place mie, că doar de asta mi-am făcut un blog).

E deja jumătatea primării. Soarele încă e absent. Da eu continui să visez la perioadele alea în care, într-un final, o să pot purta și rochițe.

fashion

Deocamdată însă, revenim cu picioarele pe pământ, ne uităm în calendar și tadaaaaaam: a început sezonul nunților. Prima nuntă o să fie pe 27 mai. Ținuta mea, ce-i drept, e deja pregătită. Parțial. Și prin parțial înseamnă că am mai multe din care să aleg și încă nu m-am hotărât. Probabil o să fie ceva de moment, înainte cu vreo jumătate de oră să plec.

Și, că tot vin nunțile, m-am gândit ca rochia lunii mai să fie despre o rochie pe care mie mi-ar plăcea să mi-o cumpăr special pentru un astfel de eveniment și pe care aș purta-o cu drag, m-aș simți confortabil și în largul meu.

Propriul meu gust a ales o rochie de seară drept rochia lunii mai

Din categoria cu rochii de seară, rochia Yva Dark Blue pe care o poți vedea și mai jos mi se pare cea mai apropiată de personalitatea mea. E simplă. Dacă ai citit articolele precedente din tema asta știi deja că-mi place simplitatea și ăsta e un criteriu obligatoriu de îndeplinit atunci când îmi aleg ceva de îmbrăcat. Să fie cât mai simplu, cât mai apropiată de personalitatea mea, de o culoare plăcută și care să îmi permită să mă simt în largul meu (să mă mișc în voie).

rochia lunii mai

De ce această rochie de seară și nu alta pentru rochia lunii mai

Cei de la JRV.ro au o multitudine de rochii de seară care mai de care mai frumoase. Vreo 26 de pagini cu 18 rochii pe pagină. Ai cu siguranță de unde alege, dacă-ți place de ei. Am văzut multe rochii care mi-au plăcut. Una am prezentat-o chiar în primul articol pe tema asta.

Însă, astăzi, că așa funcționez eu, pe spontaneitatea momentului și dacă azi îmi place ceva, mâine s-ar putea să nu-mi mai placă la fel de mult și să aleg altceva, m-a atras fix ea din multitudinea de rochii elegante.

Îmi place culoarea. Îmi place croiul. Și îmi place și materialul: dantelă de culoare albastră și tull, iar bustul este buretat. Iar pe model mi se pare că vine extraordinar de frumos.

De ce scriu despre asta

Dacă n-ai apucat să vezi și restul articolelor pe tema asta, am să-ți las explicația aici. Nu mă pricep la fashion. Nu știu ce cu ce merge și ce cu ce nu merge. În materie de teorie, zic. Nu știu să analizez ori să creez o ținută complexă. Dar îmi pot da cu părerea legat de ținute simple, din perspectiva propriului meu gust. Practic, o să găsești aici ținute care mi-ar face mie plăcere să le port într-un context sau altul. Pam Pam.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More