How to be a Latin Lover – Cum să fii amantu` la femei

by Daniela Bojincă
how to be a latin lover

Am văzut în ceastă săptămână o comedie foarte faină: How to be a Latin Lover sau, în română, Cum să fii amantu` la femei.

Deși pare foarte tâmpă pe alocuri comedia asta, nu prea există scenă în care să nu râzi. Uneori chiar cu lacrimi. Și, până la urmă, nu ăsta este rolul unei comedii? Să te facă să râzi pentru toate chestiile tâmpe care pot avea loc în viața unui om și unele glume? Exact.

how to be a latin lover

Povestea filmului How to be a Latin Lover

Eugenio Derbez este Maximo care își propune să nu muncească nicio zi din viața lui pentru bani după moartea tatălui său căruia, munca, i-a adus sfârșitul. Totuși, ca să supraviețuiască, trebuie să facă ceva cu viața lui. Să scoată bani din ceva. Așa că se transformă într-un Latin Lover pentru femeile învârstă și cu foarte mulți bani. Și îi iese.

Peste vreo 25 de ani, însă, baba cu care se și căsătorește își găsește unul mai tânăr. Și-l părăsește. Lăsat pe drumuri, fără niciun ban în buzunar, își reamintește de familia lui demult uitată, anume sora și nepotul. Se refugiază la aceștia, temporar, până avea să găsească o altă sursă de bani.

Între timp, deși nu-și dorea afecțiune, se atașează de nepotul și de sora lui cum nu credea că avea să se întâmple vreodată căci, singurul lucru pe care îl avea în minte, era să se folosească temporar de aceștia, așa cum învățase toată viața să se folosească de oameni pentru propriile sale interese.

Învață o lecție importantă, însă. O lecție pe care, până la urmă, nu ți-o poate da decât sentimentul acela de apartenență la o familie. Care e atât de frumos și de special.  O lecție pe care o poți afla și tu, dar nu înainte să râzi cu gura până la urechi și să te ți de burtă, dacă te duci să vezi comedia asta.

Ce mi-a plăcut la filmul How to be a Latin Lover

Actorii. Eugenio Derbez este de-a dreptul adorabil. Are un umor aparte și un zâmbet, aș putea spune, chiar fermecător. La fel și cea care joacă rolul de soră a acestuia, Salma Hayek. Iar Hugo (Raphael Alejandro) e de-a dreptul genial în rolul lui de copil tocilar, drăgălaș și foarte îndrăgostit de una dintre colegele sale de clasă.

Mi-a plăcut că nu este doar o comedia la care ești doar Hi Hi Hi și Ha Ha Ha. Nu. E îmbinată cu lucruri serioase și pe alocuri dramatice. Dar puse în scene de-a dreptul comice. Așa, cum e și viața. Dramatică, dar comică pentru cineva, acolo, undeva, sus.

Mi-a plăcut că nu au existat scene în care să nu râzi. Exact ceea ce și aștepți de la o comedie, până la urmă. Nu te opreai bine din râs, că mai și făcea Maximo al nostru câte ceva comic.

Hai și tu la film

Mi-a plăcut comedia How to be a Latin Lover. Îmi plac comediile. Te scot din rutina aia zilnică a stării emoționale, oricât de filozofic ar suna asta. Filmul a apărut în cinematografe de vineri, 19 mai 2017 și este adus de Ro Image 2000. Sigur o să-ți placă. O să te prăpădești de râs și o să pleci acasă cu o dispoziție foarte bună. Dacă nu mă crezi, doar uită-te la trailer.

Sursă YouTube (user PantelionFilms)

 

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More