Home Filme Film: Bunicul dezlănțuit

Film: Bunicul dezlănțuit

by Daniela Bojincă
bunicul dezlantuit

bunicul dezlantuit

E duminică seara, așa că ce-ar putea fi mai fain decât să te uiți la o comedie? Asta așa, ca să mai treacă puțin supărarea că mâine începe o nouă zi de luni (mai puțin pentru ăia care au vacanță fie pentru că sunt la liceu, fie pentru că au terminat cu sesiunea încă de marți – așa ca mine).

Din trailer, filmul Bunicul dezlănțuit sau Dirty Grandpa nu mi s-a părut cine știe ce. Mă așteptam să fie o comedie lipsită de substanță, cu puține momente haioase și cu și mai puține momente care să te facă să râzi cu gura până la urechi. Mna, nu mi-a plăcut trailerul și pace. M-am dus din curiozitate la film. Și vreau să vă spun că am avut parte de o surpriză de proporții.

Filmul ăsta, Bunicul dezlănțuit, nu doar că m-a făcut să râd cu gura până la urechi, dar mi-a provocat o febră a mușchilor abdominali și faciali de vrei trei zile. Eu continuam să râd și atunci când nu mai era o scenă amuzantă, pentru că nu mă puteam opri de la anterioara. Am râs într-una. Și râdeam dintr-o scenă în alta și mai tare. La un moment dat, vecinii mei de scaun, persoanele alea cu care merg eu mai mereu la filme, de nici nu știu cum de încă mă mai suportă săracii, râdeau de râsul meu și ei și ba chiar au ajuns să mă mângâie pe cap ca să mă liniștesc și să reușesc și eu să mai respir că mă înroșisem toată. Cam atât de comic este filmul ăsta.

bunicul dezlantuit

Filmul Bunicul dezlănțuit îi are ca personaje principale pe Jason Kelly (Zac Efron) și Dick Kelly (Robert De Niro), nepot și bunic,care au parte de aventura vieții lor. Cu doar o săptămână înainte de nuntă, Dick își ia nepotul, pe Jason, într-o mini-vacanță neașteptată plină de petreceri nebunatice și experiențe îndrăznețe care aveau să-i schimbe lui Jason cu totul viața și modul de a privi lucrurile. Dintr-o viață monotonă, guvernată exclusiv de inerția de zi cu zi, Jason descoperă prin intermediul bunicului său că viața merită trăită la maxim la orice vârstă. Viața trebuie savurată din plin, ca ea să fie trăită cu adevărat.

Robert De Niro, așa cum probabil deja vă așteptați, este deliciul acestui film. Fiecare gest și replică fac filmul ăsta bun. Omul, din punctul meu de vedere, e demențial. Iar Zac Efron să zicem că-l urmează. Îi face jocul. Cred că fac o echipă tare bună împreună. Mie însă mi-a plăcut la nebunie de Robert De Niro. Și mi-a plăcut atât de tare, încât acum, când scriu acest articol, râd de toate fazele cu el de care-mi aduc eu aminte din film. Mă prăpădesc aici de râs. Râd cu lacrimi. Știu, cred că am ceva probleme la mansardă.

Cred că ar trebui să mergeți să vedeți filmul ăsta și să vă distrați și voi. A intrat în cinematografe din data de 05/02/2016, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Sursă YouTube (user Zero Media)

You may also like

1 comment

Dirty Grandpa (2016) – și românul cu gusturi deocheate – filme care merită vazute mai 7, 2016 - 15:10

[…] Alte păreri: Tolsto, Cineamator, Cinemil, Marius, Daniela […]

Reply

Leave a Comment