Home Filme Film: Fifty Shades of Black

Film: Fifty Shades of Black

by Daniela Bojincă
fifty shades of black

Începe să-mi placă din ce în ce mai mult „meseria” asta de blogger. În momentul de față, când unii încă sunt în sesiune, stau cu o cană de ceai la biroul meu din vârful muntelui și m-am gândit să încep weekendul cu o comedie despre care nu știu cum se face, dar am uitat să vă povestesc despre ea.

fifty shades of black

Fifty Shades of Black poate că nu este cea mai bună comedie, dar este de un trilion de ori un film mai bun decât filmul original, Fifty Shades of Grey. Și, cel mai important lucru, te face să râzi până la lacrimi. Mie mi-a plăcut, deși unii pot considera filmul Fifty Shades of Black mult prea dur privind vulgaritatea (asta pentru că, probabil, nu au văzut încă filmul Fifty Shades of Grey).

Povestea filmului Fifty Shades of Black, fiind o parodie, copiază în integralitate firul poveștii filmului Fifty Shades of Grey, diferența făcându-se în momentele culminante ale fiecărui cadru. Scenele culminante sunt parodiate într-un așa fel, încât ajungi să-ți placă mai mult parodia decât filmul parodiat.

Rolul lui Christian Grey este interpretat de către Marlon Wayans, un negru tare simpatic și comic prin însăși felul lui de a fi. Cred că i-a fost tare ușor să intre în pielea personajului, în timp ce rolul  domnișoarei Steel, care aici poartă numele de Hannah și nu de Anastasia, este jucat de către Kali Hawk care, la rândul ei, își parodiază foarte bine personajul.

În esență, povestea, este la fel de aiurea ca în filmul parodiat, Fifty Shades of Grey. Însă parodierea ei o face să fie de un trilion de ori mai bun decât filmul, chiar dacă întâmplările din filmul original sunt mult mai reale și mai probabile să aibă loc în viața de zi cu zi decât cele din parodie. Să zicem că povestea asta nu se pliază tocmai pe gusturile mele.

Când am zis că merg la filmul ăsta, n-am realizat asemănarea dintre titlurile filmelor. Absolult deloc. Apoi, într-unul dintre momentele mele în care stăteam și meditam la nemurirea sufletului, mi-am dat seama că Fifty Shades of Black e aproape identic cu Fifty Shades of Grey: „Ohh, nu!!! Unde mama naibii mă duc, că ăsta o să fie de enșpe mii de ori mai aiurea decât Fifty Shades of Grey. Adică, de ce ai vrea să copiezi un astfel de film?”, mi-am zis. Apoi, m-am ridicat frumos din pat și m-am uitat la trailer. N-a fost chiar așa rău, ba chiar m-a făcut să râd pe ici pe colo. Iar când am și văzut filmul, ei bine pentru faptul că a reușit să mă facă să râd aproape pe toată durata lui, mi-am zis că e un film mult mai bun decât originalul pe care trebuie să vă duceți și voi să-l vedeți. O să vă distrați pe cinste!

Filmul Fifty Shades of Black a intrat în cinematografe din data de  29/01/2016 și este distribuit de RO Image 2000.

Sursă YouTube (user Movieclips Trailers)

You may also like

Leave a Comment