Home Filme Girls Trip – o comedie cu femei, pentru bărbați

Girls Trip – o comedie cu femei, pentru bărbați

by Daniela Bojincă
girls trip

Bine, Girls Trip e o comedie cu femei, despre femei, dar nu chiar doar pentru bărbați. Aș putea spune că e atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În egală măsură. Nu facem discriminări. Dar mi-a plăcut mie cum sună titlul.

Dacă vrei să vizionezi acest film, te avertizez că o să râzi cu lacrimi. Aproape la fiecare 5-10 secunde. N-ai cum altfel. O ți din râs în râs. Nu termini bine de râs la faza trecută, cu imediat mai vin 2-3 în cascadă. Și să vezi atunci.

Filmul, în schimb, nu e recomandat copiilor sub 15 ani. Conține destule replici și acțiuni vulgare. Nu e chiar o comedie pentru toată lumea, dacă nu poți digera nicio vulgaritate grăită de câte un personaj. O comedie care, deși vulgară, devine tare emoționantă la final.

girls trip

Povestea filmului Girls Trip

Ryan Pierce (Regina Hall) este o cunoscută autoare și o inspirație pentru toți cei care o urmăresc și o îndrăgesc. Și, pentru că nu s-a mai văzut de ceva timp cu prietenele ei din facultate, le scoate într-un weekend în New Orleans pentru Festivalul Essence, unde Ryan era invitată și avea să prezinte un discurs motivațional despre viață, relații și cum, dacă vrei, poți să ai totul.

Prietenia dintre Ryan (Regina Hall), Sasha (Queen Latifah), Lisa (Jada Pinkett Smith) și Dina (Tiffany Haddish) se cam șubrezise de-a lungul anilor. Așa că planifică e excursie de tipul girls trip și încearcă, în viața ei super aglomerată, să îmbine utilul cu plăcutul.

Cele 4 prietene se bucură din plin de timpul împreună și își aduc aminte de vechile lor obiceiuri, de petrecerile pline de dezmăț, de dansurile din vremurile respective și de flirturile de care cam uitaseră. Iar relația lor de prietenie se încheagă la loc printr-o serie de aventuri extrem de comice.

Ce mi-a plăcut la filmul Girls Trip

Pe lângă toate fazele comice în urma cărora îți dau efectiv lacrimile, Girls Trip are și momente pline de seriozitate, emoționante, chiar cu tâlc aș putea spune. Unul dintre ele este chiar la final, iar celelalte sunt cumva ascunse printre momentele comice.

Mi-a plăcut mult de tot personajul lui Dina (Tiffany Haddish). Ea este sufletul grupului. Cea mai amuzantă. Cea mai comică dintre toate. Și cea care stârnește toate nebuniile. Tipa aia care niciodată nu se poate controla și mereu zice câte una. Tiffany Haddish este genială din prima scenă în care apare, până în ultima. Cred că fără ea, comedia asta și-ar pierde tot farmecul.

Oh. Și apare William Levy în rolul lui William Levy. Ai să râzi cu lacrimi! CU LACRIMI!

Mi-a plăcut, ca întreg, povestea. M-au amuzant întâmplările celor 4. Și mi-a plăcut cursivitatea interacționărilor dintre personaje și a întâmplărilor. E o comedie numai bună după o zi de muncă. Sau după o săptămână întreagă. Ori dacă te simți trist. Comedia asta o să te scoată din orice stare nasoală.

Hai și tu la film

Filmul Girls Trip a intrat de astăzi, 1 septembrie 2017, în cinematografe și este distribuit de RoImage 2000. Așa că, dacă vrei să începi toamna râzând, du-te cu fetele la film. Sau du-te cu băieții, dacă ești băiat. O să aveți și voi de ce să râdeți.

Sursă YouTube (user Universal Pictures Australia)

You may also like

Leave a Comment