Home Personal Am vrut să ajung la IKEA, dar am aterizat la JYSK

Am vrut să ajung la IKEA, dar am aterizat la JYSK

by Daniela Bojincă
ikea jysk perna cu spuma cu memorie daniela bojinca blog

Yep. Fix asta am făcut. Am vrut să mă duc până la IKEA, dar am ajuns din greșeală la JYSK. Ceea ce într-un final n-a fost rău absolut deloc.

Atunci când m-am mutat în București mi-am luat o pernă din aia cu puf, care cred că e cea mai proastă pernă pe care am avut-o vreodată. În timp, adică în vreo 3 ani și ceva, s-a făcut toată numai cocoloașe de ajunsese să mă doară capul și să mă trezesc mai obosită decât înainte să mă pun efectiv la somn.

Și nu știu cum naiba facă ăștia acum pernele cu puf, că pernele bunică-mii pe care le am de când sunt mică, la Târgu-Jiu, care-s tot cu puf, îs la fel de bune și acum. Nu s-au cocoloșit, nu nimic.

Ajunsesem să dorm fără pernă. Lucru care, pentru coloana mea, nu era neapărat rău. Uneori, noaptea o mai dau oricum deoparte și tot fără ea dorm. Însă mă frustra faptul că nu aveam și eu ce să pun la spate când stăteam în pat să mă uit la un film. Sau să citesc. Sau orice, numa pernă la spate să am și eu, că nu știu cum să zic, dar peretele nu-i prea confortabil.

Așa că am zis că mă duc la IKEA să-mi iau o pernă cu spumă cu memorie. Voiam un anume model care știam că se găsește la IKEA. Și, într-o zi frumoasă de duminică, după ce am dat o tură prin Parcul Izvor, am zis să merg la IKEA și să-mi iau în sfârșit perna aia pe care tot zic că o cumpăr de câteva luni.

Și m-am dus la IKEA. Doar că m-am dus la Pallady. Ăla care încă nu e deschis și e în cosntrucție. Și, fraiera de mine a mai și căutat pe Google, m-am uitat și pe maps să văd pe unde e. Toate păreau ok. Plus că aveam și impresia că a fost inaugurat acum ceva timp. Doar că eu am confundat inaugurarea cu a celor de la kika. 

Și uite așa am ajuns eu în față la IKEA Pallady, care era înconjurat de schele. Deci doar IKEA Băneasa e deschis. Și mi-am băgat picioarele că știam că trebuie să iau metroul până în partea ailaltă, la capătul Cotrocenilor. Și am zis că nu știu, nu mă interesează, dacă tot am ajuns în zona aia eu trebuie să plec cu pernă cu spumă cu memorie acasă.

Așa că mi-am aruncat privirea în jur și am văzut mare în fața ochilor: JYSK. Și mi-am zis: Bravo, Bojincă! Aveai JYSK și-n Afi Cotroceni, dar lasă că-i mai mișto ăsta. Sigur găsești o pernă care să placă și mofturilor tale.

Am intrat. Am întrebat la casă unde-s pernele cu spumă cu memori și direct acolo m-am dus. Aveau o mulțime. Accesibile pentru toate buzunarele. Și le-am probat pe toate, în sensul că aveau din fiecare model câte o pernă scoasă. Și le-am luat, m-am dus pe o canapea și m-am pus cu capul pe fiecare să văd cum sunt. 

Și, după 30-45 de minute am ales una. O pernă cu spumă cu memorie de la Wellpur. Care era și redusă cu 100 de lei. Am luat-o aproape de pomană. E foarte faină. În sfârșit stau și eu bine la filme, cu pernă la spate. Dorm și excelent pe ea. Toate bune și frumoase. Sunt puțin mai fericită în viață, acum. N-am bătut drumul și pierdut timpul degeaba.

Perna e asta, apropo:

perna cu spuma cu memorie jysk daniela bojinca blog

You may also like

Leave a Comment