Home Personal Lego movie pentru toată lumea

Lego movie pentru toată lumea

by Daniela Bojincă
lego

Lego movie mi se pare un concept interesant. Mi-ar plăcea și mie, dacă aș găsi pe aici prin SUA, să construiesc nava spațială a lui Benny, nava spațială din Star Wars sau Morsa lui Metal Beard. Sunt ca un copil mic, după cum știți. Și tot ce văd, vreau și eu. În plus, mie îmi place tare mult lego. Și dacă mai are și o semnificație, cu atât mai bine.

lego

Când am ajuns în SUA și am intrat prin magazine, chiar m-am uitat după lego. Dar n-am găsit nimic. Nici urmă de așa ceva. Nu știu dacă n-am intrat eu încă în magazinele care trebuie, sau pe la ei nu e chiar așa de dezvoltat conceptul.

Dar, din vagile mele cunoștințe, știu că au magazine LEGO prin orașele mari, cum ar fi New York. Dacă o să dau peste el acolo, clar mă întorc în țară cu un joc lego. Și așa nu am mai avut unul nou de ceva timp. M-aș bucura precum un copil mic. Nu că nu aș fi deja unul (buletinul nu contează, contează sufletul).

M-aș rătăci într-un magazin cu lego

Bine, dacă aș intra într-un magazin LEGO, cu siguranță nu aș mai vizita nimic o bună parte din ziua aia prin respectivul oraș. M-aș pierde printre cutii și printre modele, vrând să le iau pe toate acasă. Bine, poate nu chiar pe toate, dar oricum destule cât să n-am voie să le transport pe avion.

În apărarea mea, cred că lego stimulează stimulează creativitatea atât celor mici, cât și celor mai mari, până la foarte mari. Te relaxează și îți dezvoltă sinapsele. Îți antrenează gândirea și capacitatea de a face conexiuni. Jocurile astea educative sunt foarte bune pentru copii. Atât mici, cât și mai măricei.

Lego movie cred că o să atragă atât adulți, cât și copii. Cum spuneam, e tare interesant să construiești lucruri care au într-adevăr o semnificație aparte pentru tine: ai văzut un film, un desen și îți poți crea tu un anumit lucru din el, cu ajutorul pieselor. Te bucuri de joc și mai mult. Pentru că te fascinează și îți dă o stare de bine să creezi lucruri care au o semnificație aparte pentru tine.

You may also like

2 comments

Loredana iulie 4, 2016 - 15:07

Dupa revolutie s-a deschis un magazin Lego in Bucuresti. Cred ca vreo trei ani am intrat saptamanal sa vad ce au mai adus nou. Acum ma uit la copii si nu mai vad acea dorinta de a contrui pe care noi o manifestam. Macarale…

Reply
Daniela Bojincă - Pishky iulie 9, 2016 - 03:21

Deci ador lego :)).

Reply

Leave a Comment