Home Personal Malaezu și declarațiile de Valentine`s Day

Malaezu și declarațiile de Valentine`s Day

by Daniela Bojincă
malaezu

Cuvintele nu ar trebui să rămână nespuse!, spun cei de la CuteOD. Iar Malaezu nostru a luat în serios sloganul anterior și și-a luat inima în dinți cu tot felul de declarații de dragoste, care mai de care mai din topor, așa ca de la el de la țară, de acolo din Pantelimon. Adică, dacă tot vine Valentine`s Day, hai să-i trimitem Danielei mesaje de dragoste cu o aplicație pe care abia știm să o folosim. Și măcar de ar fi trimis ceva drăguț. Dar na, când inspirație nu e… nu e.

Acum…

Ce este CuteOD?

CuteOD este o aplicație pentru cei timizi sau lipsiți de inspirație de Valentine’s Day. Așa, ca Malaezu. Dacă nu știi ce declarație de dragoste să-i faci jumătății tale de Valentines Day, CuteOD este soluția perfectă pentru tine. Are o grămadă de mesaje gata scrise și drăgălașe pe care le poți trimite așa cum sunt, sau din care te poți inspira să-i faci chiar tu unul și să i-l trimiți. Așa cum a făcut și Malaezu, doar că el a dat-o în bară și nu i-a ieșit. Măcar a încercat băiatul. Zic să apreciem, nu?

Cum funcționează CuteOD?

Trebuie să intri pe site-ul www.cuteod.com de unde poți alege din lista predefinită de mesaje pentru Valentine`s Day despre care vorbeam anterior, sau poți compune tu unul, după care poți încărca și o imagine relevantă pentru voi doi. Malaezu, spre exemplu, a pus una retardă cu mine, că de ce nu? Mai scrie niște semnături și formule de adresări prin două căsuțe, mail-ul destinatarului și aia e. Destinatarul primește un mail cu un link pe care trebuie să-l acceseze de pe telefon și să-l deschidă cu aplicația CuteOD.

Dar nu. Lucrurile nu se opresc aici. Pentru că dragostea-i complicată de cele mai multe ori și aplicația asta a dus totul la extrem. Trebuie să te joci cu o vulpiță să spargă în zbor niște baloane în formă de inimă. Și după ce spargi câte un balon, îți apare o scrisoare cu câte un mesaj.

După ce am spart primul balon, mi-a apărut acest mesaj neinspirat de grădiniță:malaezu

Apoi, la al doilea balon, parcă s-a mai dat pe brazdă. Că la primul o luase grav de tot pe arătură. Mna, așa face omul când o duce prea bine.

malaezu

Eeee, parcă sună altfel, nu? E mai drăguț, mai romantic. E altceva. Bine, el face o eternitate și din Pantelimon în Cotroceni, dar până la Târgu-Jiu. Dar cred că a vrut să fie un mesaj mai profund și n-am prins eu aluzia, că na: am o inimă de piatră și sunt o insensibilă cu diplomă.

Dacă nesuferitul ăsta a trimis astfel de mesaje, priviți ce fel de mesaj i-am dat eu nesuferitului. Ce declarație! Câtă iubire! Și nu a învățat nimic din asta. Băi dar nimic, măi frate! Absolut nimic!

Acum, dacă eu nu te-am convins cum funcționează exact această aplicație, am să-ți las mai jos și un filmuleț explicit din care să înțelegi ce și cum, unde trebuie să dai click, cum e treaba cu mesajele, cum e treaba cu pozele, cum e treaba cu vulpița și așa mai departe. E o aplicație drăgălașă care, da, îți va mânca viața. La fel ca dragostea, de altfel.

Sursă YouTube (user Cristian Baita)

You may also like

3 comments

Acesta este cel mai romantic mesaj de Valentine's Day pe care l-am primit vreodată februarie 12, 2016 - 10:49

[…] Și cum vă spuneam că eu nu sunt prieten cu mesajele romantice, e bine c-am fost cucerit de jocul cu vulpea căci altfel trecea sufletul meu pereche pe lângă mine. Vorba vine! Evident că am fost profund mișcat de gestul plin de patos al fetei (observați cum s-a semnat “cu dragoste” în final, da?). Și nu vă gândiți c-am stat pasiv la toată treaba asta, pentru că și eu, la rândul meu i-am trimis un fel de declarație d-asta de dragoste de Valentine’s Day. […]

Reply
Bianca Alexandra februarie 12, 2016 - 18:03

Formați un cuplu? 😀

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 12, 2016 - 23:12

Nu, măi 🙂

Reply

Leave a Comment