Home Personal Cum ar fi să pariem pe notele din sesiune?

Cum ar fi să pariem pe notele din sesiune?

by Daniela Bojincă
sesiune

sesiune

Am rămas cu sechele. Cred că este al cincilea articol consecutiv în care vorbesc despre sesiune. Sau în care fac referire la sesiune. Al cincilea. Cred că am probleme grave și ar trebui să fiu dusă la doctor.

Am terminat cu sesiunea. Ieri. pe 02.02.2016 am avut ultimul examen din sesiune. Practic, sunt în vacanță, în timp ce alții mai au examene până pe 13 februarie. Vineri, 13. Sunt într-o vacanță continuă de când am luat vacanța de Crăciun: două săptămâni de Crăciun, două în Turcia, o zi la facultate, două zile de examene, două săptămâni de sesiune-vacanță și o săptămână de vacanță inter-semestrială. Viața de student chiar e frumoasă.

Și, după ce am terminat cu sesiunea asta, în timp ce mă gândeam la notele pe care încă nu le-am primit și sper să fie cel puțin de trecere,  mă întrebam oare cum ar fi să începem să pariem pe notele din sesiune. Așa cum se pariază pentru Euro 2016, spre exemplu, să pariem și pe notele din sesiune. Cred că ar fi ceva interesant. În plus, ar mai fi două perioade ale anului (sesiunile), în care casele de pariuri ar avea un bum.

Știu. Sunt țicnită. Și am idei aparent tâmpite. Dar pe bune că, deși n-am pariat în viața mea nici online nici în alt mod, aș paria în sesiune pe notele de la examene. Așa, just for fun și poate chiar aș face și un ban în plus. Și crede-mă, atunci când habar nu ai ce notă o să iei pentru că depinde foarte mult de subiectivitatea profesorului asupra comentariilor tale sau asupra modului tău de gândire, devine și mai interesant să te duci să pariezi pe o notă, sau pe cine pică examenul, sau pe cine îl ia. E o adevărată provocare. O adevărată aventură.

Și, dacă tot băgăm la pariuri, zic să băgăm la pariuri online, că tot și-au obținut acum licența, iar noi suntem generația 2.0 și facem totul aproape exclusiv pe internet și prin internet. Nu? Hai că nu sună chiar rău ceea ce spun eu aici. Eventual, dacă o să se ajungă la asta, casele de pariuri ar trebui să-mi dea și mie o cotă parte pentru idee. Doar zic și eu.

Se vede că sesiunea mi-a afectat grav neuronii. Parcă nu-i bine nici să înveți. Uneori pare mai rău să înveți decât să stai să pierzi timpul degeaba și să nu faci nimic productiv cu viața ta. Am nevoie de o pauză. De o vacanță. O vacanță luuuungă, undeva pe o insulă, departe de civilizație. Cred că am să mă și duc. La noapte plec. În somn.

You may also like

4 comments

RaduThor februarie 3, 2016 - 20:30

Păi care sunt cotele? 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 5, 2016 - 19:22

Ăăăă, cote? Pas! :))

Reply
Andrei februarie 4, 2016 - 09:12

A făcut Mircea Bravo un clip în care face asta – încearcă să parieze pe examenele din sesiune 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 5, 2016 - 19:22

Oh, ce trist :(! N-am fost prima! 🙁

Reply

Leave a Comment