Home Personal Se dau acești pisici spre adopție. Și știu că vrei și tu unul

Se dau acești pisici spre adopție. Și știu că vrei și tu unul

by Daniela Bojincă
pisici spre adoptie 1

Se dau doi pisici spre adopție – fetiță și băiat. Drăguței. Frumușei. Adorabilicioși.

Dar să-ți spun povestea lor, zic.

Colega mea, Mihaela, care e o super drăguță și sufletistă, într-o noapte, a auzit pe lângă casa ei niște câini lătrând când, de obicei, ar fi fost liniște. Așa că s-a dus să vadă ce se întâmplă și ce-i cu sunetele alea în miez de noapte.

Ei bine, cineva aruncase la o margine de gard o cutie cu niște pisici în ea. Doar 2 mai rămăseseră în viață, restul muriseră. Iar Mihaela i-a luat în casă, să aibă grijă de ei până când un alt suflet bun și care iubește pisicile, va dori să le adopte. Fie pe ambii, fie doar unul.

pisici spre adoptie 4

Motivul pentru care Mihaela dă acești pisici spre adopție este că are deja 3 pisici acasă, iar 5 ar fi prea mulți pentru ea. Și poate mai vor să se bucure și alții de două suflete drăgălașe, care să se pisicească pe la picioarele lor și să aștepte să li se aducă ofrande și să fie venerați, așa cum li se cuvine unor pisici care, cred eu, sunt noua întrupare a zeităților pe Pământ. Sau cel puțin așa se comportă.

Așa că, dacă vrei unul, sau pe amândoi, o poți contacta direct pe Mihaela aici. Iar eu am să-ți las și niște poze cu cei doi drăguței, ca să fiu sigură că te îndrăgostești de ei.

pisici spre adoptie 2 pisici spre adoptie 1 pisici spre adoptie pisici spre adoptie 3

Ei? Ce părere ai? Nu-i așa că sunt super drăgălași? Și drăguței? Și adorabili? Eu m-am îndrăgostit pe loc de ochișorii lor. Doar că eu n-am unde să-i cresc pe micuții ăștia și nici suficient timp să-i venerez așa cum o cer niște pisici. Dar poate că ai tu timp și suficientă iubire pentru ei. Și tare m-aș bucura să ajungă pe mâinile unopr oameni care să-i drăgălească și să le dea multe pliculețe cu mâncare.

You may also like

Leave a Comment