Home Personal RunGenH Bucharest – faci sport în „natura” Bucureștiului

RunGenH Bucharest – faci sport în „natura” Bucureștiului

by Daniela Bojincă
rungenh bucharest

Spre sfârșitul săptămânii trecute, vineri, pe 26 mai 2017, am încercat un concept nou în București, adus de cei de la RunGenH și anume să faci sport în mijlocul Bucureștiului, în ceea ce se poate numi natura acestuia.

Mi s-a părut extraordinar de faină ideea asta și am acceptat atunci când mi-a propus Rareș Mandu (băiatul care se ocupă de tot ceea ce înseamnă Social Media pentru RunGenH) să mă văd cu ei, să văd ce fac și cum e și cum se desfășoară un antrenament de-al lor, departe de sălile de sport, în aer liber.

rungenh bucharest

Sursă foto: RunGenHBucharest Flickr

Cum decurge un antrenament cu RunGenH

Dacă ești deja membru, întâlnirea se face la sediul lor de pe Sevastopol, din București. Acolo vă energizați puțin cu un suc sau ceva de genul, după care urmează al doilea punct de întâlnire cu cei care vin pentru prima dată, în față la Antipa, unde eu m-am și văzut cu ei.

Urmează așa, o sesiune de cunoaștere, integrare și comunicare, după care începe antrenamentul efectiv

1. Alergare ușoară până în Parucl Kiseleff.

2. Exerciții de încălzire în parcul Kiseleff, lângă statuie.

3. Încă o alergare ușoară până la Antipa și înapoi.

4. Exerciții pentru picioare, tot în Parcul Kiseleff, tot lângă statuie.

daniela bojinca rungenh bucharest

Sursă foto: RunGenHBucharest Flickr Exerciții pentru tot trunchiul și brațe. În același parc. Lângă aceeași statuie.

5. Exerciții de stretching la final.

6. Plus pauze de relaxare, desigur – excepționalele pauze de relaxare pe care le aștepta toată lumea. 

După terminarea antrenamentului, se merge din nou către sediu, unde doi „bucătari” așteaptă echipa cu un suc cu Aloe Vera și un milkshake cu biscuiți și încă ceva. După care gata. Pleci acasă.

Ce ar trebui tu să mai știi, dacă vrei să te alături echipei lor și să faci sport în natură

O ședință ca cea descrisă mai sus, costă fix 15 LEI și antrenamentul durează în jur de o oră și puțin. Un abonament este 150 LEI  – 10 ședințe plus îți dau și 4 ședințe în care să iei micul dejun cu ei, să te ajute să mănânci sănătos în baza unor calcule cu un aparat.

Milkshake-ul și sucurile despre care îți vorbeam mai sus sunt de la HerbalifeEu n-am știut până n-am intrat în sediu și am văzut afișul și cutiile de Herbalife și mi-am dat seama. E important să știi asta. Sunt oameni care pur și simplu vor să se energizeze cu ceva 100% natural. Gen iei mărul cu biscuitele, le bagi în blender și aia e. Atât. Nimic altceva. Eventual apă. Sau mă rog, orice chestie care te energizează ca aliment prin vitaminele pe care le conține (după ce te informezi în prealabil, studiezi ce ți-ar trebui etc). Personal, nu sunt un fan al produselor din comerț pentru sănătate. Dacă citești pe cutii, au și alte chestii adiționate care nu-s naturale. So, nu e 100% natural. Poate e 99%. Dar ăla 1% nenatural contează. Desigur, ăsta e defectul meu, care am crescut toată viața cu grădină în spatele casei și am avut mereu fructe și legume proaspete, cât se poate de naturale.

antrenament rungenh bucharest

Sursă foto: RunGenHBucharest Flickr

E important să știi că primești și un nutriționist personal care discută cu tine ce ai mai mâncat ieri și chestii de genul ăsta și îți dă niște sfaturi despre ce ar trebui să mănânci în funcție de viața pe care o ai și antrenamentul pe care îl faci și obiectivul pe care vrei să-l atingi. Ceea ce mi se pare excelent. Tu poate n-ai știi atât de bine, n-ai cunoștințele necesare, ți-ar fi greu să te documentezi și ți-ar lua timp, așa ai pe cineva care deja știe și e documentat și te poate ajuta mult mai ușor.

Apoi, e și mai important să știi că-s oameni faini, prietenoși, în gașa cărora te integrezi foarte repede. Cred că e cel mai important să lucrezi cu astfel de oameni. O să ai rezultate mult mai bune și o să fii mai eficient prin faptul că nu ești stresat că te critică cineva, că nu cunoști pe nimeni, că îți e frică să nu faci ceva greșit în preajma altora. Felicitări pentru atitudinea voastră!

Uite așa a fost efectiv antrenamentul la care am participat eu

Oamenii de la RunGenH filmează fiecare antrenament și-l urcă pe Facebook. Iar cel la care am participat eu arată cam așa:

Vezi, a fost frumos. Merită să-i cunoști. Să te antrenezi cu ei prin București. Și să descoperi alături de ei cea mai bună versiune a ta. Personal, mi-a plăcut la nebunie ideea asta de a face sport în afara unei săli de sport, cu mai mulți oameni, cu antrenori personali și într-o gașcă faină de prieteni. Că asta au părut la antrenamentul meu de vineri.

Pe oamenii de la RUNGenH Bucharest, dacă vrei să dai de ei, îi găsești pe Facebook. Și la antrenamente.

 

You may also like

Leave a Comment