Home Filme Să fii Zoolander de două ori

Să fii Zoolander de două ori

by Daniela Bojincă
zoolander-2

zoolander-2

Au trecut 15 ani între primele pățanii ale lui Zoolander și prezent. Dacă crezi că e nevoie să ai memoria unui elefant sau să revezi prima parte pentru a face legăturile între atunci și acum, ei bine nu trebuie. Începutul celei de a doua părți face o recapitulare a anilor care au trecut și în prezent cele două modele masculine Derek (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson) încearcă să regăsească gloria anilor apuși.

Filmul este o înșiruire de vedete, care par chemate la petrecerea lui Ben Stiller și sub a cărui baghetă de regizor se țin de glume încercând să pară serioși. Sting are super puteri, Justin Bieber, Madonna sau Usher sunt uciși și își folosesc ultimele forțe pentru a posta pe Instagram selfie-uri într-o mimică facială pe care Zoolander a făcut-o celebră în anii lui de vedetă de podium. În încercarea de a elucida misterul crimelor celor mai mari vedete pop, Valentina (Penelope Cruz) face front comun cu Stiller și Wilson. De aici, începe o comedie ușoară și o altă întreagă pleiadă de actori de primă clasă: Benedict Cumberbatch, Will Ferrell, Susan Sarandon, Milla Jovovich sau Billy Zane, aflați într-o masivă conspirație mondială pentru acel model cel mai cel unii în apărarea lui, alții în negarea existenței lui și alții aflați de partea răului.

Dacă ai 40 de actori favoriți pe care ai vrea să îi vezi pe toți într-un singur film și Tarantino nu e genul tău atunci cu siguranță îi vei găsi pe toți în filmul lui Stiller. Ce nu îți va aduce Zoolander? Schimbări de paradigme sau întrebări existențiale – sau mă rog, dacă ești model de costume de baie s-ar putea să miște ceva în zona aceea sau măcar va merge în zona aspirațională :). Nu vei găsi interpretări de Oscar și personaje grele care să te facă să pleci acasă adâncit pe gânduri.

Zoolander 2 este o continuare fluidă a primului, cu aceeași rețetă de glume și umor de colegiu care m-a făcut să mă gândesc cu un zâmbet pe față la serialul Blue Mountain State. E un film de văzut în gașcă, în weekend pentru a te binedispune :).

Zoolander 2 a intrat în cinematografe din data de 12/01/2016 și este distribuit de RO Image 2000.

Articolul este scris de Ana Marin.

Sursă YouTube (user Paramount Pictures)

You may also like

2 comments

Loredana februarie 14, 2016 - 22:53

Am obosit un pic de atatea introspectii, mi-ar prinde bine sa-l vizionez. 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 21, 2016 - 11:12

Spor la vizionat, atunci! E posibil să-ți placă, e posibil să nu :D.

Reply

Leave a Comment