Home Blogging Social Media Summit – primul eveniment pe 2016

Social Media Summit – primul eveniment pe 2016

by Daniela Bojincă
social media summit

social media summit

Și, dacă tot este primul eveniment pe 2016, înseamnă că este și prima ocazie prin intermediul căreia ne putem revedea cât mai mulți dintre noi, pe lângă faptul că o să aflăm multe informații utile nouă.

Pentru mine, pe lângă informații și așa mai departe, Social Media Summit este despre oameni. Despre ceea ce oamenii pot să-ți ofere ție și tu lor. 

Despre ce va fi Social Media Summit în acest an? Ca de obicei, despre noile tendințe. Despre reinventare și revoluționare a campaniilor brandurilor în Social Media. Dacă vrei să știi cum trebuie să abordezi problema astfel ca ideea ta să aibă succes în Social Media în 2016, trebuie să fii și tu prezent la evenimentul de vineri, de pe 19 februarie 2016, la Hotel Crowne Plaza București, toată ziua. Pe lângă faptul că afli lucruri noi, cunoști oameni noi. Iar oamenii noi te pot ajuta să cunoști alți oameni noi și așa mai departe. De ce? Ca să-ți faci relații de pe urma cărora poți să te dezvolți.

Ca să înțelegi mai bine ce o să facem acolo toată ziua, am să-ți descriu programul, succint. Cât pot eu de succint.

În prima parte a zilei o să ne bucurăm de o conferință despre inovație. Despre noile tendințe din 2016 pe care brandurile ar trebui să le abordeze în campaniile lor. Este vorba despre trecerea la nivelul următor în Social Media și cum anume ar trebui să facem asta. Despre asta o să ne vorbească Mugur Pătrașcu – Screen Native, Cristian Manafu – manafu.ro, Chef Foa – Founder Flavours, Virgina Oțel – Communication Leader, Grupul Garanti Romania și Nir Refuah – Chief Digital Officer, McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest.

În a doua parte a zilei o să avem parte de două sesiuni de conferințe. Prima este despre lansare campaniei BIZ și DDB, unde ne vor vorbi Tudor Giurgiu – Regizor, Scenarist, Producator, Catalin Nastasoiu – Fondator, Ronativ, Marius Tudosiei – Fondator, Bacania Veche, Cristi China Birta – cristianchinabirta.ro, Roxana Memetea Managing Partner, DDB, Marta Usurelu – Redactor Sef, Revista Biz.

Iar cea de-a doua conferință va fi despre strategiile câștigătoare în Social Media. Se vor prezenta secretele și mecanismele din 2015 ale campaniilor de succes. De asemenea, ne putem bucura de niște studii în exclusivitate despre: Blogosfera în Romania în 2015, Top bloggeri cu care colaboreaza agențiile și companiile, Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015, Topul bloggerilor pe 10 nișe și Top canale de comunicare în 2016 – Cine domină peisajul Social Media și ce canale vor deveni vedete în acest an?. Vor vorbi despre toate astea Bogdan Nitu -Founder, Webstyler, Radu Batrinu – Marketing Director, Flanco, Catalin Tenita – Managing Partner, TreeWorks,
Marta Usurelu – Redactor Sef, Revista Biz.

Sună interesant, nu? Dacă da, hai și tu să afli informațiile direct de la sursă și să cunoști cât mai mulți oameni. Să socializezi și să te împrietenești cu ei. O să vezi că sunt oameni simpatici de la care poți să înveți o grămadă de lucruri noi. Te poți înscrie uite fix aici în doar doi timp și trei mișcări.

You may also like

1 comment

Sfarsit de saptamana blogosferic – Social Media Summit – Jurnalul lui Kathy februarie 17, 2016 - 14:17

[…] Luciana cu care de 1 an merg la evenimentele de genul asta, olteanul meu drag, Daniel, Ianolia, pe Piscotel, Emil care isi mai lanseaza 3 bloguri (nici nu are destule), si serios daca imi mai amintesc cine […]

Reply

Leave a Comment