Home Personal Cum să ai o seară memorabilă în 3 pași simpli

Cum să ai o seară memorabilă în 3 pași simpli

by Daniela Bojincă
seara memorabila

Nu știu dacă tu, cititorul meu, te-ai întrebat vreodată cum poți avea parte de o seară memorabilă, o seară pe care să fii sigur că nu ai să o uiți vreodată în viața ta, însă, chiar dacă te-ai întrebat ori nu, eu am să-ți spun prin intermediul acestui articol. 

Desigur, poate nu este tipul de seară memorabilă pe care ți-l dorești, însă eu până acum n-am reușit mai mult, ori mai bine. Ceea ce am să descriu mai jos este, până acum, cea mai memorabilă seară pe care sunt sigură că am să o țin minte cu tot cu dată și oră: 5.09.2015, cu apogeul la ora 23:30.

Însă, nu vreau să mă lungesc prea mult, așa că am să trec direct la enumerarea și descrierea celor 3 pași simpli.

1. Ieși în oraș

Aparent, la mine, ca să am parte de o seară memorabilă, mai întâi de toate, trebuie să ies în oraș și să vreau să mă relaxez plimbându-mă, pălăvrăgind cu o persoană dragă și alte din astea de socializare. Și, dacă pentru mine așa începe, de ce nu ar începe la fel și pentru tine?

2. Cumpără ceva dintr-un loc de unde nu o face nimeni

Da. Unde vezi un magazin/tarabă/chioșc/orice altceva, du-te și tu și cumpără-ți ceva. Eu, spre exemplu, m-am dus și mi-am luat o înghețată la cornet, cu tiramisu, dar nu din aceea gata ambalată. Era într-o ladă frigorifică, abia începută. Se vedea că nimeni nu prea cumpărase în ziua aia de acolo și nici în restul verii nu o prea făcuseră mulți oameni. Mie însă mi-a fost poftă de înghețată fix atunci, în momentul ăla.

3. Du-te acasă și ia masa de seară

Nu oricum, însă. Mănâncă și tu ceva care să-ți pice greu la stomac: unt topit în cuptorul cu microunde pus pe pâine cu miere, gen. Sau mă rog, orice altceva ce ești sigur că o să pice greu la stomac.

Rezultatul:

Ai urmat cei 3 pași de mai sus? Perfect! Acum așteaptă să mai treacă puțin timp, să înceapă procesul de digerare și să te apuce niște dureri de stomac insuportabile, până simți că nu mai poți respira, vezi negru în fața ochilor și aproape că pici din picioare. Ohh, și asta nu e tot căci, durerea aia, se va extinde în fiecare celulă a corpului tău astfel încât, atunci când te va întreba cineva ce te doare mai exact, nici să nu știi ce să-i spui că pe tine te doare din vârful degetului mare de la picior, până în creștetul capului.

Pe bune, crede-mă pe cuvânt, va fi o seară memorabilă! Tocmai am experimentat asta și pe bune că știu ce îți spun. Ar trebui să mă crezi pe cuvânt.

You may also like

Leave a Comment