Știai că la Noriel găsești și altceva pe lângă jucării?

by Daniela Bojincă
Published: Last Updated on
jucarii noriel

Înainte de toate vreau să-ți spun că, începând de azi, am hotărât să acord mai multă atenție în perioada următoare celor de la Noriel, așa că te rog să nu te sperii de articolele pe care le vei mai întâlni pe aici despre ei. Te asigur că am să încerc să le fac să fie cât mai utile atât pentru tine, cât și pentru restul cititorilor. Astăzi am să-ți spun că poți găsi și altceva în afară de jucării pentru copii, spre exemplu: lapte praf. Ceee, până și eu îmi mai cumpăr jucării de aici, deși am 21 de ani.

Sinceră să fiu, nu știam că la Noriel găsești și altceva în afară de jucării pentru copii de toate vârstele (chiar și nenea la 80 de ani are în interior un copil care, câteodată, se mai joacă). Iar partea interesantă e că nici n-am observat asta, deși intru de fiecare dată prin Noriel când mă duc în Mall (asta spre disperarea persoanelor care mă însoțesc în momentul respectiv).

Fie că intru să cumpăr ceva, fie că intru doar ca să mă uit să văd ce puzzel nou mi-aș putea cumpăra, ori să mai admir mașinuța aia superbă cu radio-comandă (ce, nu știați că sunt pasionată de mașini? – am dezvoltat o pasiune pentru mașini de când ținea tata pe dulap mașina lui de jucărie cu radio-comandă pe care și-o luase din primul salariu, ca să nu o stric eu, asta până când am pus mâna pe ea și am dat cu ea în toți pereții și în toate ușile!), eu nu am observat și alte chestii pe acolo. Tot zic că o să-mi iau propria mea mașinuță cu radio-comandă. Așa că, până atunci, o mai admir câte puțin de fiecare dată.

masina cu radio comanda

Eu cu mașina tatei despre care vă vorbeam

Dar da, după cum deja am mai spus, cei de la Noriel au și lapte praf de toate felurile. Adică de la lapte de început, pâna la laptele de continuare, de noapte, de creștere etc. Desigur, eu personal consider că, cel puțin la început, copilul ar trebui să bea lapte matern, asta dacă mama poate să-i ofere, nu există probleme de sănătate, iar copilul poate să se hrănească cu laptele respectiv.

Eu, spre exemplu, am crescut cu lapte praf. Și nu pentru că mama avea probleme de sănătate și nu putea să mă hrănească cu lapte matern, ci pentru că eu îl refuzam. Am avut o personalitate puternică încă de mică și, când am spus nu, apăi nu a rămas. Așa că nu a existat altă soluție decât să fiu hrănită cu lapte praf ca, ulterior, să fac trecerea către laptele de vacă de care acum nu mă mai despart.

Însă, mare fiind, trebuie să recunosc că, de curiozitate, să văd cum era când eram eu bebeluș, am mai încercat experiența laptelui praf. Adică am rugat o mămică să-mi dea și mie din laptele făcut din laptele praf pentru copil. Și, mamă ce mi-a plăcut! Chiar și nepreparat mi-a plăcut. E dulce. Iar cum mie îmi place tot ce este dulce, mă-nțelegeți.

În plus, din experiență vă spun, laptele praf pentru copii nu-i bun doar pentru laptele lor, ci și la prepararea ciocolatei de casă. Cu laptele praf special pentru copii, ciocolata de casă iese mult mai bună – e mai fină și mai gustoasă decât cu laptele praf obișnuit.

Iar ca o concluzie a acestui articol: să știți că treaba aia cu omul cât trăiește învață, e adevărată. Aproape zilnic afli câte ceva nou, fie că este o informație banală, sau una cu adevărat importantă de care să ții cont și pe viitor, nu doar pe moment.

You may also like

8 comments

Luciana august 26, 2015 - 21:17

Da, știam, dar nu aș fi putut spune exact ce. Mai știu că celor mici, la bebei, le e cam frică de întuneric și de aia au lămpiță de veghe. Iar caruselul ăla de li se atârnă de pătuț este ca să îi facă curioși și să ridice mâinile, să facă mișcare.
Am intrat în magazine pentru bebei la un moment dat, pentru ca natalitate in crestere si alte alea. Afli chestii foarte interesante odata ce intri in ele.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 26, 2015 - 22:32

Băi, e bine că știai. Eu credeam că au doar jucării și atât. Desigur, mă duceam orbește spre rafturile unde știam că au ce mă interesează și nu mă mai uitam după altceva :)).

Reply
Luciana august 28, 2015 - 09:27

De chestii de astea sunt si eu vinovata. Si atentia mea este selectiva. :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 28, 2015 - 14:07

Welcome into the club, my dear! :))

Reply
GCM august 26, 2015 - 22:59

Au preturi nejustificat de mari.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 26, 2015 - 23:10

Depinde foarte mult și de produs. Eu, spre exemplu, am găsit la ei puzzeluri faine, complexe, mai ieftine decât prin alte părți :).

Reply
Alex Ciocan martie 19, 2016 - 15:35

I-am vizitat si eu si au o gama variata de produse, unele chiar foarte interesante.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 19, 2016 - 23:54

Yep. Au multe chestii faine :D. Pentru copii. Așa ca mine.

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More