Home Personal M-am apucat de Sims 3

M-am apucat de Sims 3

by Daniela Bojincă
sims 3

Da. M-am apucat de Sims 3. Prima dată, am jucat Sims, cam prin perioada când a apărut. Adoram să mă joc Sims și, se pare, situația nu s-a prea schimbat. Și acum ador să mă joc Sims. Ador atât de mult să mă joc Sims încât uit de mine cu orele în fața jocului. Desigur, apoi plec de la calculator și pun mâna pe o carte. Sau pe eBook. Sau dorm. Sau fac orice altceva decât să stau în fața calculatorului, după ce am uitat de mine atât de mult timp.

Când am început eu să mă joc Sims, nu-mi prea păsa de simșii mei. Îi angajam, îi trimiteam la serviciu, iar apoi așteptam ca ei să se întoarcă acasă și să-mi aducă bani. În rest, dacă mâncau bine, dacă se spălau bine și, dacă aveau grijă să mai doarmă și să mai facă și ce le place lor astfel încât indicatorii să stea mai mereu pe culoarea verde, iar bine. Pe mine nu mă interesau astea. Pe mine mă interesa să am câți mai mulți bănuți ca să decorez și să construiesc case.

Doamne ce îmi mai plăcea să decorez și să construiesc case, să-i însor și să le mărit apoi prin alte case ca să-mi bag nasul și pe acolo și să le fac cum vreau eu. Practic, ruinam viața socială a simșilor ca să decorez eu case. Și, uneori, când mă joc Sims, ajung să mă întreb dacă, undeva, acolo în spațiu, o fi cineva care s-o juca la fel cu noi :))). Știu, uneori par că sunt plecată de-acasă. Dar vă spun eu, nu par. Chiar sunt.

Acum, de când m-am reapucat de Sims și joc Sims 3, lucrurile stau altfel. Cu totul altfel. Adică am grijă și de viața lor socială, nu doar îi trimit la serviciu să facă bani ca să, evident, decorez eu casa. Îi trimit la cursuri în funcție de dorințele lor, îi pun să învețe să gătească, să picteze, îi pun să dea petreceri și alte din astea astfel în cât să le satisfac toate dorințele pe care ei le au și îmi apar mie pe monitor. Desigur, atunci când i-am creat le-am atribuit calități astfel încât să-mi fie ușor să-i pun să facă anumite lucruri și să le fie și lor ușor. Adică să dureze cât mai puțin timp în a excela și în a-și îndeplini dorințele.

sims 3

Nu știu dacă cu trecere anilor m-am îmbunat, ori ceva, cert e că am grijă de fericirea simșilor mei, pe lângă boala mea de a le decora casa. Și chiar sunt mândră de mine că am reușit să-i mențin mereu fericiți, hrăniți, sociabili și cu visele împlinite. Sunt maxim de fericită. Bine, le-am dat și de două ori foc la casă pentru că n-am fost atentă că tipa s-a pus să-și prepare mâncare și a băgat ceva la cuptor, iar eu am pus-o să facă curățenie. Iar ea, fată ascultătoare, a lăsat mâncarea acolo și s-a dus să facă curățenie. Asta până au început toate alarmele din casă să facă ca toți dracii și, până să vină pompierii, a stins singură focul. Aș putea spune că am creat o eroină în Sims 3, nu?

Ca o concluzie, Sims 3 e foarte tare ca joc. E captivant și solicitant pe alocuri, mai ales când începi să ai în grijă mai mulți simși și trebuie să veghezi asupra stării fiecăruia, astfel încât să nu-i omori, cum făceam eu acum câțiva ani când mă jucam Sims :)).

You may also like

10 comments

xaaranovack august 25, 2015 - 21:35

Don’t go there Daniela. It’s addictive!
Am vrut sa las comment la articolul de ieri, ca si eu tot asa fac. Ma ocup de decoratul casei in sims cam 80% si restul 20% ma joc sau trisez ^_^ motherload.
Eu am Sims4 doar ca astept sa bage pets, altfel tre’ sa recunosc ca-i very boring. Mie mi-a placut mult Sims2.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 26, 2015 - 12:38

Ahahahahaha, deja am revenit, Xaara. Și acum nu mai pot da înapoi, vreau să crească băiatul ăla din Sims, să-l însor, să-l mut în altă casă, din astea :)). Chiar nu pot.
De trișat, nu trișez. Habar nu am coduri și chestii din astea. Poate, dacă mi-ai da o listă, aș fi pe deplin recunoscătoare.

Reply
razvan august 26, 2015 - 20:45

heeei! rosebud era codul ala ce iti dadea bani (parca), nu injuratura. nu inteleg de ce nu ai aproat :))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 26, 2015 - 20:55

Heeeeeeei!!!! Nu mi-a apărut!!! 🙁 O fi intrat în spam și le-am dat la toate delete…

Reply
razvan august 25, 2015 - 23:43

omg omg omg. alt + F4 or your life will end soon.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 26, 2015 - 12:40

Ce oameni, frate, vor să-mi închid jocul :((. Dar nu. M-am mai jucat, după cum spuneam și, din câte se pare, încă sunt aici și scriu pe blog :)).

Reply
razvan august 26, 2015 - 18:23

noooooooo. they will win!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky august 26, 2015 - 18:52

Da, am putea spune și așa :))

Reply
Marius Ciobanu septembrie 8, 2015 - 12:15

Am uitat eu cum arata Sims 3 sau jucai cu setarile cam medium sau low?
Eu la modificat casa, stateam mult doar cand imi luam a 2-a casa, prima era de facut bani doar, puneam paturi si afara pe gazon, aparatele sau jucariile, nici nu mai vorbesc :)) Apoi la a 2-a casa stateam cateva ore, aveam si 3 etaje, schimbam tot la design, lumini si foloseam paturile vechi (care erau desigur cele mai scumpe, dar eu le tineam afara in ploaie).

Reply
Daniela Bojincă - Pishky septembrie 8, 2015 - 13:04

Nu sunt cu setările nici pe medium și nici pe low :)). Și cum naiba construiai tu o casă în doar câteva ore? =)))

Reply

Leave a Comment