Home Filme The last witch hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare

The last witch hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare

by Daniela Bojincă
the last witch hunter

 

the last witch hunter

The last witch hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare, mă așteptam să fie un film prost. Sau, cel puțin, să-mi displacă mie. Sincer, nu-l vedeam absolut deloc pe Vin Diesel într-un astfel de rol. N-aș putea explica de ce. Mi se părea mie, după ce am văzut trailer-ul, că nu i se potrivește rolul și că-l joacă destul de forțat.

Însă, așa cum pățesc în ultimul timp cu filmele pe care ajung să le văd în avanpremieră, se dovedesc a fi de vreo 10 ori mai faine decât le prezintă trailer-ul. Sau cel puțin mie mi se întâmplă asta.

Povestea filmului aș putea spune că e una clasică: vrăjitoare foarte rele care trebuie să dispară de pe fața pământului și vrăjitori buni care trăiesc printre noi și în zilele de astăzi.

Totuși, acțiunea filmului nu este una clasică. Iar asta li se datorează lui Kaulder (Vin Diesel) și Chloe (Rose Leslie aka iubita roșcată și simpatică a lui Jhon Snow din Game of Thrones). În plus, lucrurile nu sunt chiar previzibile. Cel puțin acțiunile cheie, nu sunt. iar asta-l face și mai interesant.

Vin Diesel are un farmec aparte în rolul de vânător de vrăjitoare și, drept urmare, își joacă foarte bine rolul ăsta. Știe să-l săreze astfel încât experiența spectatorilor să fie una cât mai plăcută.

Cât despre Rose Leslie, ei bine ea ne-a obișnuit cu umorul ei din serialul Game of Thrones. Se pare că e ceva al ei, să fie așa și să-și dea din umor fiecărui personaj pe care îl joacă. Ea are ceva aparte, pe lângă accent, care o face plăcută.

Apoi, dacă vă așteptați ca filmul să fie unul de groază, să știți că nu-i. Desigur, are scene cu personaje „urâte”, dar nu-i de groază. E cât se poate de acceptabil din punctul ăsta de vedere. Ba chiar e plăcut.

Desigur, eu sunt cât se poate de subiectivă. În general, când văd ceva care îmi place, nu pot să fiu obiectivă. Prezint lucrurile din punctul meu de vedere. Iar de pe scaunul meu, filmul s-a văzut cât se poate de ok. Și, deși băgam mâna în foc că nu-i așa, Vin Diesel a fost un mare plus pentru filmul The last witch hunter, alături de partenera sa – Rose Leslie.

Dacă nu mă credeți pe cuvânt, să știți că filmul The last witch hunter, distribuit de RO Image, a intrat din 23 octombrie în cinematografe. Așa că vă puteți convinge singuri de prestația lui Vin Diesel și de film în sine.

You may also like

Leave a Comment