Home Personal 7 motive pentru care Tom și Jerry este un desen animat de văzut în familie

7 motive pentru care Tom și Jerry este un desen animat de văzut în familie

by Daniela Bojincă
tom si jerry

După ce și-au schimbat logoul, cei de la Boomerang mai vor să facă o altă schimbare. O schimbare care vizează atât copiii, cât și adulții. Mai exact, cei de la Boomerang vor să ofere spre vizionare cât mai multe desene animate pentru întreaga familie. Adică de la cel mai mic, la cel mai mare. Așa că eu m-am gândit să vă spun 7 motive pentru care Tom și Jerry este un desen animat de văzut în familie.

1. Desenele cu Tom și Jerry sunt desenele copilăriei tuturor. Sunt desenele copilăriei părinților mei, ale mele și ale copiilor din ziua de azi.

2. Desenele Tom și Jerry nu au fost afectate de trecerea timpului. Au rămas mereu la fel de încântătoare, de haioase și de plăcute. Eu cel puțin, când mă uit la un desen animat cu Tom și Jerry din copilăria tatei, am aceleași emoții ca atunci când mă uit la un desen cu Tom și Jerry din perioada copilăriei mele, ori cele care apar acum la TV.

3.  Adulților le plac desenele cu Tom și Jerry. Tata cel puțin este înnebunit la propriu după ele. Și mamei îi plac, dar parcă tata iubește desenele mai mult. Țin minte că, atunci când eram mică, tata se uita cu mine în fiecare duminică la desene cu Tom și Jerry și era aproape la fel de încântat și entuziasmat ca mine. Chiar și acum, când vine vorba despre desenele animate este precum un copil.

4. Copiii au nevoie să petreacă mai mult timp alături de părinții lor și nicidecum singuri în fața TV-ului, uitându-se la desene, ori pe tablete, telefoane sau laptopuri. Iar o serie de desene animate ar fi unul dintre cele mai potrivite lucruri care să ajute la aducerea împreună a două generații, ori chiar trei generații (bunici, părinți și copii). Ar ajuta la consolidarea legăturilor și relației dintre părinți și copii. Cred că este necesar pentru copii să aibă strânse legături cu părinții lor, pentru a putea avea o creștere și o evoluție frumoasă. Iar Tom și Jerry este unul dintre desenele ce se potrivește perfect oricărui tip de vârstă.

5. Adulții au nevoie și de altceva în viața lor. Au nevoie de un timp în care să se deconecteze de la toate problemele de zi cu zi. Pentru o perioadă de timp să pătrundă în lumea fără griji a celor mici. Și de ce să nu facă asta chiar prin intermediul desenelor animate cu Tom și Jerry? Desenele sunt o bună terapie pentru adulți. Și nu o spun eu, ci niște oameni care s-au ocupat să cerceteze treaba asta.

6. Tom și Jerry este un desen animat educativ nu doar pentru copii, ci chiar și pentru adulți. De cele mai multe ori lecțiile de viați vin din lucrurile simple și aparent nesemnificative. Desenele cu Tom și Jerry dau tuturor lecții despre prietenie și readuc în viața ta bucuria.

tom si jerry prieteni

7. Adulții au nevoie nu doar să petreacă timp alături de copii lor, ci și să se distreze alături de ei. Acest lucru însă este viceversa. Atât copiii, cât și adulții au nevoie să se distreze împreună, nu doar să petreacă timp alături unii de alții. Au nevoie să râdă și să-și împărtășească lucruri. Să discute pe anumite subiecte. Iar cu cei mici, discuțiile pe temele propuse chiar de desenele animate sunt cele mai potrivite pentru vârsta lor.

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu cred că cele 7 motive de mai sus sunt suficiente pentru ca adulții să se pună în fața televizorului alături de copii și să se uite la Tom și Jerry. Dacă voi mai aveți și alte motive, aștept să mi le împărtășiți deoarece sunt tare curioasă care sunt.

You may also like

4 comments

RaduThor februarie 14, 2015 - 07:47

🙂 Sunt mare fan Tom şi Jerry!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 14, 2015 - 09:50

Pfaaai… și eu! Și ai mei! și bunicii!

Reply
Loredana februarie 15, 2015 - 14:20

O nebunie de desene. Si eu ma uit la ele impreuna cu baiatul meu si imi plac la fel de mult ca atunci cand le vedeam cu ochi de copil.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 15, 2015 - 14:55

Te înțeleg. Și eu simt la fel. Ador desenele astea și sper să rămână mult timp de acum înainte pe micile și marile ecrane. M-aș bucura ca și nepoții și strănepoții mei să se bucure de ele.

Reply

Leave a Comment