Home Filme Vacanță cu peripeții

Vacanță cu peripeții

by Daniela Bojincă
vacanta cu peripetii

Nu. Eu nu am avut parte de o vacanță cu peripeții. Sau, cel puțin, nu ca vacanța pe care au avut-o Rusty Griswold (Ed Helms) și Debbie Griswold (Christina Applegate) în Vacanță cu peripeții, filmul.

Eu am avut o vară liniștită, cu destule plecări ba încolo, ba încoace și cu alte chestii de genul de care un om normal are parte, de obicei.

Vreau să vă vorbesc despre filmul Vacanță cu peripeții, film care, pe bune, mi-a displăcut maxim și, pe o scară de la 1 la 10,eu l-aș nota cu -∞. Da. -∞.

Nu sunt eu mare cinefilă și nici nu mă pot da expertă într-ale cinematografiei însă, pot totuși să-mi dau cu părerea pe acest blog și să spun ce-mi place și ce nu-mi place. Desigur, nu aștept ca nimeni să-mi aprobe cele spuse, ori să se identifice într-un fel cu gusturile mele abstracte. Drept urmare, poate să fie și cea mai mare capodoperă cinematografică, pentru mine tot o catastrofă va rămâne. Un fel de: AȘA NU TREBUIE făcute filmele de comedie!

De obicei mă uit la un film pentru că mi-a plăcut trailer-ul, povestea, sau ceva de genul. De data asta, deși nu mi-a plăcut nimic, la insistențele prietenului meu, am sfârșit prin a-l viziona, rugându-mă să se sfârșească odată tentativa aia de comedie la care mai mult am strâmbat din nas decât am zâmbit. Și nu, n-am râs. Probabil am eu un simț al umorului mai slab de la o vreme încoace.

Scenele, toate, mi s-au părut slabe. Parcă fără pic de esență și fără pic de mister. Și, culmea, fără pic de comic în ele. un dram acolo, măcar. Nu. Nimic. Era totul fad și previzibil. Îți dădeai seama, din firul poveștii, ce avea să se întâmple în următoarele 20 de secunde în filmul ăla și, logic, fără pic de mister, știind deja, nu mai era absolut nimic amuzant.

În plus, filmul mi s-a părut puțin cam tras de păr. Adică, dintr-un pilot inteligent, să-l transformi într-o vacanță într-un dobitoc cu diplomă de excelență, mi se pare puțin aiurea și parcă mult prea exagerat pentru un film de comedie. Desigur, chiar și oamenii inteligenți pot să fie comici, dar la un alt nivel, nu transformându-i în dobitoci amuzanți.

Mie nu mi-a plăcut. Vouă însă, dacă nu empatizați cu gusturile mele, s-ar putea să vă placă acolo, cât de cât. Așa că vă las mai jos trailer-ul și vă invit la cinema să vizionați Vacanță cu peripeții.

Sursă Youtube (user FilmSi Channel)

You may also like

4 comments

Silvia septembrie 29, 2015 - 15:11

Nici mie nu mi-a placut. Am mai vazut astfel de filme in care era prezenta o familie oarecum demodata care face lucruri aiurea, glume nu prea apar, doar situatii copilaroase. Se face exces de prostie prin evidentierea ei prea mult. Un film bun de comedie este un film in care vorbele te fac sa razi, nu situatiile hilare(in sensul rau al cuvantului). Dezamagitor.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky septembrie 30, 2015 - 11:38

Da, exact asta-i și părerea mea, doar că tu ai folosit alte cuvinte. Parcă prea multă prostie și prea puțină comedie. Prostia nu-i întotdeauna comică, din păcate.

Reply
Trev septembrie 29, 2015 - 15:23

Buna, sper ca nu deranjez, dar de unde ai domeniul + hostingul?

Reply
Daniela Bojincă - Pishky septembrie 30, 2015 - 11:41

Bună, nu deranjezi!
Domeniul l-am luat direct de la mama lui, de la ROTLD. Dacă îl iei de la o altă firmă intermediară, cu tot cu hosting, s-ar putea ca, atunci când vrei să pleci, să nu-ți dea domeniul. Sau să te pună să plătești în plus. Cel mai sigur e să fie al tău. Hostingul l-am avut, inițial, la HostGate. Dar era nașpa, în sensul că blogul îmi tot pica. Acum îl am la BrainHost și sunt tare mulțumită.

Reply

Leave a Comment