Home Personal Vine Crăciunul! Iar eu știu deja ce cadouri vreau să primesc

Vine Crăciunul! Iar eu știu deja ce cadouri vreau să primesc

by Daniela Bojincă
cadou craciun

M-am gândit să scriu acest articol pentru acei oameni care vor să-mi ia un cadou de Crăciun și nu știu, săracii, ce să cumpere. Vă scutesc eu de această povară insuportabilă și vă dau câteva opțiuni. Asta așa, că-s simpatică (APLAUZE, vă rog!). Ahh, modestă! Și modestă sunt, dar am uitat să specific asta. Greșeala mea.

Ei bine,  una dintre doleanțele mele este Jocul cuvintelor de la Noriel. Îl găsiți în secțiunea de jucării, la jocuri educative.  Stă acolo, săracul fără să-l cumpere nimeni. Sunt sigură că așteaptă să ajungă la mine. Așa că, dacă vreți să vedeți un copil fericit în pragul sărbătorilor de iarnă, știți ce aveți de făcut.

jocul cuvintelor

Știți că vă spuneam eu într-un articol anterior că am o grămadă de jocuri de la Noriel, de când eram eu mică – da, am fost cândva și mai mică. Ei bine, ăsta-mi lipsește. Și nu știu cum de nu l-am achiziționat până acum. Cred că am așteptat, în mod inconștient, să-l primesc cadou. Bine, gata, încetez. Ați prins aluzia, sper… cred.

Apoi, pe lângă acest joc, mie mi-ar plăcea să-mi aducă Moș Crăciun o pereche de schiuri. Am pus deja ochii pe una și, dacă nu vine Moș Crăciun în iarna asta cu ea, cred că TURBEZ! Pe bune, TURBEZ! O iau razna. M-am îndrăgostit de niște Atomicuri cum nu m-am mai îndrăgostit în viața mea până acum de ceva. Și, dacă tot îmi iau schiuri, zic să-mi iau și costum, nu? Adică, de ce nu?

Ohh, cum de era să uit eu tocmai de asta? Desigur, de Crăciun vreau ciocolată! Și alte dulciuri. Și de Moș Nicolae! Și de Revelion. Și de Sfântul Ion. Și de Sfântul Vasile. Și, în fiecare zi de iarnă. Pentru că, de ce nu? Adică, totuși, vorbim despre mine și vorbim despre ciocolată. Nu putem una fără cealaltă, drept urmare trebuie să fim împreună și de sărbători, ca să mă pot bucura cum trebuie de ele. Altfel, nimic nu mai are farmec. Totul o să fie anost și lipsit de bucuria aia specifică a Crăciunului. Așa că, aștept ciocolată. Și da, aștept, că de Crăciun se primesc cadourile, nu ți le faci singur.

Și, dacă tot am deschis lista, mi-ar plăcea și-un telefon cu măr. Și un laptop cu măr. Și gata, mă opresc.

Ție ce ți-ar plăcea să primești de Crăciun? Sau așa, în general?

You may also like

9 comments

Despre mine: îmi plac puzzel-urile | danielabojinca.ro noiembrie 28, 2015 - 00:37

[…] dacă vă mai amintiți voi, cu vreo săptămână în urmă v-am spus ce mi-aș dori eu de Crăciun. Ei bine, acum mai puteți adăuga pe listă și un puzzle, în caz că vreți mai multe […]

Reply
Mihaela decembrie 8, 2015 - 19:54

Iti recomand un site nou aparut pe piata din Romania. Acolo iti poti trece toate dorintele pe care vrei sa le primesti de la Mosu, dar intr-un mod foarte elegant. Adaugi fotografii la dorinte ca Mosu sa stie exact ce vrei! Iti inviti prietenii sa-si faca cont ca sa le poata vedea. Sa-si puna si ei dorintele sa poti vedea si tu ce vor ei. Site-ul ofera multe optiuni. Se numeste http://www.dreambook.ro. Trebuie sa-ti faci cont, dar e gratis si e super ok. Gasesti o prezentare a lui si pe youtube la adresa: https://youtu.be/J2-dFja8pd0.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 9, 2015 - 00:29

Ahahahhaa, e mult prea tare! :)))

Reply
Mihaela decembrie 9, 2015 - 15:54

Intradevar e de mare ajutor site-ul asta!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 9, 2015 - 22:51

Nu-i așa? Găsești multe chestii faine pe care să le faci cadou :D.

Reply
Bogdan decembrie 9, 2015 - 17:26

Mi-am facut si eu cont pe dreambook.ro si este super tare. Mi-am pus dorinte pentru Craciun si deja unul din prietenii mei mi-a rezervat una, iar acum sunt foarte curios sa aflu care dintre ei. :)))

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 9, 2015 - 22:54

Apăi eu nu mi-am făcut cont :)).

Reply
Nicu decembrie 9, 2015 - 19:27

Super tare! Poate cu dreambook vine si la mine Mos Craciun!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 9, 2015 - 22:55

Altfel n-ai nicio speranță, nu? :))

Reply

Leave a Comment