Home Blogging Vino La Vot – Duminică îmi închid blogul și merg la vot!

Vino La Vot – Duminică îmi închid blogul și merg la vot!

by Daniela Bojincă
vino la vot

VINO LA VOT – Fii parte din schimbare!

Mâine, duminică, 16.11.2014, blogul meu va arăta așa:

vino la vot

M-am hotărât să mă alătur campaniei VINO LA VOT pe 16 noiembrie 2014. Așa că mâine vă va apărea pe blog-ul meu overlay-ul de mai sus.

De ce fac asta? O fac în primul rând pentru mine. Vreau să contez. Să merg la vot și să dedic ziua asta unei schimbări. Sau măcar încercării de a schimba ceva. Apoi, în al doilea rând, o fac pentru toți cei din jurul meu. Pentru prieteni, familie, cunoscuți și restul cititorilor mei. Ei sunt cei care intră frecvent pe blogul meu și, pentru că sunt destui care nu vor să meargă la vot, dar poate le dă prin gând să-mi mai citească blogul, vreau să-i mai îndemn pentru ultima oară să meargă la vot. Nu contează cu cine votează, că nu plac pe niciunul dintre cei doi candiați. Nu contează asta. Până la urmă, fiecare cetățean în parte, își poate anula votul. Poți face și o căsuță suplimentare în care să te votezi pe tine. Sau pe Patrocle. Sau pe cine vrei tu. Dar să se meargă la vot și să nu-i lase pe alții să voteze în locul lor.

Fac asta pentru că vreau să mă implic. Vreau să știu că nu am lăsat pe altcineva să-mi decidă viitorul. Vreau să știu că am participat și eu la alegera unui viitor. Vreau să contez pentru mine, cât și pentru țară. Vreau să schimb ceva, pentru că nu mai vreau să-mi doresc o țară ca afară, ci vreau ca țara mea să fie chiar mai bună ca afară. Fac asta pentru că poate chiar votul meu va face mica diferență. Poate chiar el va echilibra balanța în favoarea unui candidat anume.

Fac asta pentru că sper la ceva mai bun în țara asta. Nu țara e vinovată pentru prezentul nostru, ci oamenii sunt vinovați. Țara asta e frumoasă. Țara asta e bogată. E primitoare. Țara asta e casa noastră. Drept urmare merită implicarea noastră, a tuturor, pentru „redecorarea” ei, pentru schimbare, pentru ceva mai bun.

Alături de mine, mai sunt mulți alți bloggeri. Și ei, mâine, vor merge la vot. Și ei, mâine, îi vor îndemna pe alții să facă la fel. Să se implice. Să schimbe viitorul acestei țări, căci nu e tocmai normal ca din toată populația țării, doar 53% să voteze. Cu toții trebuie să facem asta. Cu toții trebuie să decidem asupra viitorului nostru. Cu toții avem dreptul la o părere, la exprimarea ei și la schimbarea sistemului. Cu toții trebuie să ne impunem, așa că hai și tu cu noi! Hai, vino la vot!

În plus, dacă vrei să te implici și tu în această campanie blogosferică, în caz că ai blog, lasă un comentariu mai jos în care mă anunți că participi, cu o adresă de email validă, iar eu îți voi trimite detaliile și instrucțiunile pe care va trebui să le urmezi pentru a putea pune overlay-ul pe blog, cât timp sunt deschise urnele de vot.

Hai, te rog, vino la vot! Vino la vot și decide-ți viitorul! Fii și tu parte din schimbare!

You may also like

Leave a Comment