De-a lungul timpului am tot fost întrebată cum se pot câștiga bani din blog, legal. Așa că m-am gândit să răspund acestei întrebări, povestindu-vă câte ceva despre cea mai simplă metodă: metoda de afiliere.

Ce-i această metodă de afiliere? Afilierea este o formă de marketing bazată pe modelul cost per acțiune. Adică tu, afiliat, ești plătit pe fiecare acțiune făcută în beneficiul advertiserului. Iar eu am să vă explic exact cum se întâmplă asta.

După cum bine se observă, în partea dreaptă a blogului meu se află niște bannere de la QuickMobile.ro, realizate prin afiliere (eu m-am afiliat prin Profitshare). Cum câștig eu prin ele? Ei bine, dacă tu dai click pe bannerul de la QuickMobile pentru că ție ți se pare interesantă reclamă, eu nu primesc fix nimic. Și abia aici intervine partea cea mai interesantă, căci prin marketingul afiliat nu primești bani pe click-uri, ci exclusiv pe vânzările care provin din click-urile tale. Iar totul se întâmplă legal, căci se semnează un contract în urma căruia cei de la Profitshare se angajează să-ți rețină 16% din câștiguri și să-i plătească statului.

Dacă un cititor intră pe bannerul respectiv și i se pare un produs atât de interesant și de util încât decide să-l și cumpere, tu primești o cotă parte din banii produsului respectiv. Spre exemplu, ca să înțelegeți mai bine, gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Cei de la QuickMobile sunt noi în echipa celor de la Profitshare dar, din câte se pare, promit a fi cei mai buni dintre cei mai buni advertiseri căci aceștia nu oferă afiliaților Profitshare doar modalitatea de afiliere și comisioanele pe fiecare acțiune în parte ce aduce beneficii celor de la QuickMobile. Cei de la QuickMobile, îmrepună cu cei de la Profitshare, au dat startul unui concurs în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015 (deci încă mai este valabil), iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile, în timp ce premiul doi și trei constau într-o tableta Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Tot ceea ce trebuie să faceți este să promovați cât mai multe produse din gama QuickMobile și să vă rugați săs e alinieze planetele în favoarea voastră atunci când are loc extragerea marelui câștigător.

Deci, dacă vrei să faci bani din blog simplu și ușor, trebuie doar să-ți pui niște bannere. Și să aștepți ca cititorii tăi să cumpere prin intermediul lor. Ori să-i încurajezi să facă asta. Deși, cred eu, dacă bannerele duc către branduri de renume și către tot felul de produse must have în era noastră, chiar nu trebuie să faci prea multe. Spor în afiliere și baftă la concursul celor de la QuickMobile și Profitshare, că sigur ți se pare interesant și o să participi. Adică, de ce nu ai vrea să câștigi premiul cel mare?

Facebook Comments
https://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/04/bani-din-blog.jpghttps://danielabojinca.ro/wp-content/uploads/2015/04/bani-din-blog-150x150.jpgDaniela Bojincă - PishkyBloggingafiliere,afiliere profitshare,bani din afiliere,bani din blog,bani din blog legal,profitshare,quickmobileDe-a lungul timpului am tot fost întrebată cum se pot câștiga bani din blog, legal. Așa că m-am gândit să răspund acestei întrebări, povestindu-vă câte ceva despre cea mai simplă metodă: metoda de afiliere. Ce-i această metodă de afiliere? Afilierea este o formă de marketing bazată pe modelul cost per...