Home Personal Vreau să mai fiu copil doar ca să am și eu mobilă cu iepurași

Vreau să mai fiu copil doar ca să am și eu mobilă cu iepurași

by Daniela Bojincă
mobila copii

Eu mă simt încă un copil. Și cred că o să mă simt așa toată viața mea. E important să ne simțim copii și, din când în când, să ne comportăm ca atare. Buletinul meu însă, îmi spune clar că, deși îmi place să mă comport ca un copil, nu mai sunt unul. Am crescut. Și, drept urmare, în marea majoritate a timpului trebuie să mă comport precum un adult și să am activități specifice vârstei mele. Să mă îmbrac specific vârstei mele. Și să cumpăr chestii specifice vârstei mele.

Dar, cum pe interior eu sunt un copilaș mic și drăgălaș, mie îmi place să cumpăr și să primesc chestii cât mai copilărești. Bine,nu neapărat întotdeauna, desigur. Știu, oarecum, să le delimitez.

Mi-ar plăcea, spre exemplu, să mai fiu copil doar ca să mă bucur și eu de mobila de copii care e acum, cu iepurași, fluturași și alte din astea. Când eram eu mică, erau chestii simple, fără nicio formă anume. Astea de acum sunt, în schimb, drăgălașe și fac camera copilului mai frumoasă. Sau cel puțin mie îmi plac. Așa cum îmi place și dulapul ăsta cu iepurași, de la Noriel, de mai jos.

mobila copii

Ui la el ce drăgălaș e. Cum să nu înfrumusețeze așa ceva camera? Cum să nu te simți bine în propria cameră? Cred că și părinții s-ar simți mai bine în camera copilului lor decât în a lor. Cel puțin eu aș face asta. Știu, știu… din punctul ăsta de vedere aș fi o mamă denaturată. Aș sta în camera copilului mai mult de dragul de a mă simți eu un copil.

Cred că, să fii copil, e cel mai minunat lucru care ți se poate întâmpla în viața asta. E perioada aia lipsită de griji. Perioada aia în care faci ce vrei și ai toată lumea la picioarele tale. perioada aia în care nu-ți pasă și ți se pare că totul se învârte în jurul tău.

Ca mai apoi să crești și norișorul ăla pe care pluteai să se micească încet, încet, până ce dispare de tot și pici în cruda aia realitate.

You may also like

8 comments

Loredana martie 14, 2016 - 17:04

Iti dau un sfat. Cat este cel mic la gradinita trage un pui de somn in camera lui. Sa vezi cum te trezesti si te uiti mirata in jur, te crezi iar mica. Un vis intr-un alt vis. Toti suntem copii si nu putem renunta la asta.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 15, 2016 - 19:25

Când o să am un copil, așa am să fac 😀

Reply
Ionescu Rita februarie 20, 2017 - 19:18

Hehe asa dulapior mai rar. Foarte fain pt cei mici

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 20, 2017 - 20:18

Da! Chiar e!

Reply
Ecaterina martie 2, 2017 - 09:35

Imi place dulapul, chiar eram in cautarea unor idei pentru cum sa mobilez camera copiilor. Din cate observ dimensiunea dulapului este destul de mica asadar le va oferi mai multa independenta si nu va trebui sa merg intotdeauna sa ii ajut sa scoata hainue din dulap.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 2, 2017 - 16:00

Mă bucur că îți place dulapul. Și mie mi-a plăcea, dar de ceva dimensiuni mai mari. Uite că, dacă nu-s mămică, eu la ultimul aspect nu mă gândisem. E tare fain că le poți oferi independență și și-ar putea lua singuri hainele din dulăpior, ca niște copilași mari.

Reply
Denisa martie 15, 2017 - 10:25

Cu siguranta camera copilului trebuie sa fie cat mai frumoasa si cat mai atractiva. Pentru un copil este foarte important sa aiba propria camera. Eu am cumparat mobila pe care am personalizat-o singura si ca un facut de abia dupa aceea am descoperit aceasta idee de aici.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky martie 15, 2017 - 10:43

Sunt sigură că, personalizând-o chiar tu, a ieșit mult mai frumoasă 😀

Reply

Leave a Comment