Weekendul ăsta are loc în București unul dintre cele mai faine evenimente din Europa de Est

by Daniela Bojincă
East European Comic Con

Ce faci de Vineri (când începe neoficial weekendul), 8 mai 2015, până Duminică, 10 mai 2015?

Dacă ești în capitală și ai planuri (diferite de ceea ce vreau eu să-ți spun), amână-le! Desigur, asta dacă ești pasionat de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și vrei să-ți întâlnești vedetele preferate din seriale, filme, pe cei care au dublat vocile unor personaje din desenele animate care ți-au marcat copilăria (gen Louie, dublat în limba română de către Alin Panc), ori poate vrei să-ți întâlnești vloggerii preferați, sau bloggerii preferați, sau habar n-am… pe oricare altă celebritate din lista asta, ei bine mergi la East European Comic Con între 8 și 10 mai 2015, la Romexpo. Cu siguranță o să-ți placă.

East European Comic Con

Dacă astrele s-ar fi aliniat și pentru mine, așa cum trebuie, astfel încât să pot merge și eu între 8 și 10 mai 2015 la East European Comic Con, aș fi vrut să mă întâlnesc cu omul care a reșit, cred, să bată recordul pentru o singură replică avută pe tot parcursul unui serial și anume propriul nume:

– Hodor! Hodor! Hodor! (Kristian Nairn – Hodor, Game of Thrones)

Oh, și aș mai merge ca să stau pe Tronul de Fier din Game of Thrones! Să mă autointitulez regină peste cele 7 regate, oricare ar fi ele din lumea noastră reală!

Însă cel mai mult mi-ar fi plăcut să-l întâlnesc pe Kristian Nairn. Personajul lui, deși banal la prima vedere, n-are decât o replică mare și tare – de rostit propriul nume -, este totuși un personaj destul de complex. Nu prin replici, ci prin înfățișare, atitudine și interpretarea personajului. În plus de asta, Hodor este unul dintre cele mai nobile personaje, slujindu-și stăpânii fără interese și cu o foarte mare dedicație. Mi-a plăcut la nebunie personajul lui bun, pierdut printre atâta rău și atâta sânge. E ceva în el care-i dă un fel aparte de a fi.

Pe lângă Kristian Nairn, mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Mitu. Cosmin Mitu de la ROmercial. Omul ăsta e prea tare! Îl urmăesc cam de când a apărut, constant și-mi cam place aproape tot conținutul de pe YouTube pe care-l generează. Și, ca să înțelegeți mai bine despre ce este vorba, am să vă las și vouă un episod din ROmercial, cu parodii după niște reclame mai mult sau mai puțin stupide.

Sursă Youtube (user ROMERCIAL)

Tu cu cine ai vrea să te întâlnești la East European Comic Con?

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More