Home Blogging Bootcamp 2 in 1: teatru și dezvoltare personală

Bootcamp 2 in 1: teatru și dezvoltare personală

by Daniela Bojincă
BOOTCAMP dezvoltare personala

Mai țineți voi minte că vă povesteam despre Școala de Teatru Qfeel, cursurile lor de improvizație, actorie, dezvoltare personală, dicție și vorbit în public, în articolul de aici, invitându-vă atunci cu dragă inimă să le treceți pragul într-o zi, că oamenii sunt foarte tari?

Acum vreau să vă vorbesc din nou despre Școala de Teatru Qfeel și despre unul dintre proiectele ei. Cu ce se ocupă oamenii de acolo în cadrul Școlii de Teatru Qfeel, ce poți învăța tu și cum poți pune toate cele în aplicare astfel încât să te dezvolți personal, afli în articolul mai sus menționat.

Azi îmi dedic timpul și cuvintele pentru a vă spune câte ceva despre Bootcampul de dezvoltare personală 4D, prin teatru, desigur, ce va avea loc în perioada 28-31 Mai 2015, la pensiunea Coroana Reginei, Bran-Predeluț, județul Brașov.

Ce vei face în cadrul acestui bootcamp de dezvoltare personală? Ei bine te vei bucura workshop-uri de improvizație, board&puzzle games, treasure hunt și nu în ultimul rând, te vei putea bucura de seri cu foc de tabără și petreceri. Nu sună fain programul?

Bootcampul de dezvoltare personală prin teatru, pe lângă faptul că își propune să te ajute să te dezvolți pe plan personal, se dorește a fi o altă modalitate de a te scoate din casă și să încerci lucruri noi, să te autodepășești.Îți oferă posibilitatea de a te relaxa, de a ieși din rutina zilnică și în același timp de a ieși din propria ta zonă de confort căci, pentru a-ți putea depăși limitele, să te autodepășești, ai nevoie să ieși din zona ta de confort. Iar puțin ajutor din partea unor oameni faini, cred că-i binevenit.

Provocările din cadrul workshop-urilor de improvizație, board&puzzle games-urilor și treasur hunt-urilor sunt dintre cele mai îndrăznețe și interesante, astfel încât la sfârșitul celor patru zile să-ți dai seama că poți face mai multe decât ți-ai imaginat, cu ajutorul improvizației și al creativității tale de care, cu siguranță, NU DUCI LIPSĂ. Trebuie doar să ieși din zona aia de confort (ceea ce uneori chiar și eu trebuie să fac).

Acum, ce-ar mai trebui să știi și este esențial să știi, este prețul pentru cele trei nopți de cazare la pensiunea Coroana Reginei, transport, masă (trei pe zi), costurile activităților menționate și implicit remunerația celor care-și rup din timpul lor să și-l petreacă cu tine și cu ceilalți (e normal să dai ceva în schimb și să primești ceva în schimb):

  • ei îți dau din timpul și cunoștințele lor ție, primind bani;
  • tu le dai bani și primești informații noi, distracție și te mai dezvolți puțin pe plan personal.

Prețul este 950 de lei. Dar stai. Nu te speria (știu că ți se pare mult). Pentru că le sunt simpatică (hi, hi, hi) au zis că cititorilor mei (care spun la înscriere că vin din partea mea atunci când se înscriu) le oferă o reducere de 250 de lei, prețul fiind de 700 de lei. (ofertă valabilă până pe data de 22 Mai 2015)

Te poți înscrie AICI!

La o primă privire, prețul, știu, pare mare. Dar când m-am gândit că numai drumul pe care al trebui să-l fac până la Bran-Predeluț mă costă peste 100 și ceva de lei, apoi cele trei mese pe zi încă câteva sute, plus workshopurile, mi-am dat seama că-i justificabil.

Și, ca să te conving cât de tare va fi, îți las și un program mai jos, din care vei afla aproximativ cam tot ce se va întâmpla. Ce și cum, exact, va fi o surpriză. Asta așa, ca să fie și mai interesant.

bootcamp dezvoltare personala

You may also like

2 comments

Georgeta Popoiu mai 8, 2015 - 14:19

Super ! Multumim pentru informatii !

Reply
Daniela Bojincă - Pishky mai 8, 2015 - 15:34

Cu cea mai mare plăcere!

Reply

Leave a Comment