Home Blogging Cei de la Euro Computer te ajută cu tot ce ține de tehnologie, dacă ești din Craiova

Cei de la Euro Computer te ajută cu tot ce ține de tehnologie, dacă ești din Craiova

by Daniela Bojincă
euro computer

Mi-au șoptit păsărelele craiovene cum că acolo, la ele în oraș, în Craiova, există o firmă, pe numele ei Euro Computer, care te ajută cu aproape orice ține de tehnologie. Sau aparate pe care le bagi în priză. 

Pe lângă faptul că-ți oferă cam ce produs își dorește suflețelul tău (din gama ăstora care se bagă-n priză și au legătură cu tehnologia), cei de la Euro Computer fac și reduceri. Nu de 90%,  dar fac. Și, cum mie-mi place să-mi cumpăr mereu chestii, consider că reducerile sunt oricând binevenite. Și, ca să împace pe fix toată lumea, au două tipuri de carduri reduceri la Euro Computer:

  • reduceri pentru achiziții de produse noi, între 3%-5%, la componentele IT și sistemele de supraveghere video
  • reduceri pentru achiziții de produse refurbished, între 3%-7%, la componentele IT, calculatoare, laptopuri, monitoare imprimante, videoproiectoare etc., și prestări de servicii (spre exemplu instalare și reparare).

Și, ca să vedeți că am investigat cam ce au ei pe acolo, am și găsit două lucruri pe care tare mult mi-ar plăcea să mi le cumpăr de la Euro Computer. Primul este un videoproiector, iar al doilea este un router wireless.

Un videoproiector îmi doresc de mult. Și nu pentru a prezenta proiecte sau ceva de genul, ci pentru a-mi proiecta filmele pe tavan (e singurul alb, că pereții îs toți colorați și nu s-ar vedea la fel de bine). Știți, așa e mai comod pentru unii mai leneși. Stau frumos întinși în pat și se uită la filme pe tavan. În plus, pe lângă poziția asta extraordinar de comodă și de relaxantă, filmele se văd mult mai bine, iar vizionarea este de departe mult mai plăcută.

Iar cu routerul wireless povestea-i mai veche. Adică de când a luat tata un router atât de bun și de extraordinar, încât îmi scade semnalul la o linie de cum ies din camera în care a fost pus. Iar când ajung în camera mea, am net cu porția. El, desigur, nu se plânge. stă la 50 de cm cu laptopul de router și are net, slavă domnului, cu nemiluita. Na… așa-i destinul, cu unii e mai darnic, iar pe alții îi chinuie. Tot îmi zic, zilnic, că într-una din zilele astea o să-mi cumpăr router. Să am și eu net, cum are tot omul. Că eu am trei linii de la vecinu care stă la două case pe partea cealaltă a străzii, și am una singură de la două camere distanță.

Voi ce v-ați cumpăra nou în materie de tehnologie, că-s curioasă?

You may also like

Leave a Comment