Home Bucătărie Food Panda – pentru oamenii care nu au chef nici să gătească, nici să iasă în oraș

Food Panda – pentru oamenii care nu au chef nici să gătească, nici să iasă în oraș

by Daniela Bojincă
food panda

Titlul cred că este destul de sugestiv, nu?  Ei bine da, Food Panda chiar este pentru oamenii ăia care nu au chef să gătească într-o zi anume, nici să iasă în oraș la vreun restaurat, ori la împinge tava, dar le e o foame de ar mânca și pietre dacă le-ai aduce. Sau nu le e neapărat foame, dar ar mânca și ei ceva nu foarte obișnuit, dar nici foarte sofisticat.

Food Panda este un serviciu care îți oferă ție o varietate de restaurante și de mâncăruri din orașul tău. Desigur, asta dacă locuiești într-unul din orașele astea: București, Arad, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanta, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Nu sunt încă orașele din toată țara, dar eu sper să se alăture și ele, ușor, ușor, proiectului.

Și dacă ți-am spus în ce orașe îți oferă Food Panda acest serviciu, zic să-ți spun și tipurile de restaurante și mâncărurile pe care Food Panda ți le pune la dispoziție. Pe site-ul celor de la Food Panda, căci acolo trebuie să faci comanda când îți e lene, sau hai să zicem când n-ai chef, că sună mai bine, găsești de la salate și prăjituri (da, au și cofetării prin lista lor), până la mâncăruri chinezești, italienești, mediteranene, asiatice, vegetariene, fast food, mâncăruri și restaurante cu specific românesc, cât și alte bucătării ale lumii.

Și tot ceea ce trebuie să ai este o conexiune la internet. Și să-ți meargă internetul, desigur. Apoi, intri pur și simplu pe site-ul celor de la Food Panda, selectezi orașul, adresa de livrare și te apuci să-ți comanzi mâncarea. Dar ai grijă, trebuie să cauți ceva timp. Au destule restaurante și, implicit, o varietate de meniuri și de mâncăruri de unde îți poți alege. Nu o să te poți decide prea ușor. Bine. Eu nu pot să mă decid de obicei. Și, dacă eu am o problemă cu asta, cred că toată lumea are aceeași problemă. :))

 Și dacă te întrebi cum e mâncarea adusă prin cei de la Food Panda, să știi că-i bună. Și vine repede. Și, dacă n-ai chef să intri de pe laptop, PC sau tabltetă, să știi că există și o aplicație pentru telefoanele mobile. E tare simplă și ușor de folosit. Poate chiar mai ușor de folosit decât este site-ul.

Ce ai tu de făcut? Să folosești serviciul ăsta. Să-l încerci. Și să vezi dacă eu am avut dreptate sau nu. Nu ai de ce să mă crezi pe cuvânt, dar poți testa veridicitatea cuvintelor mele despre Food Panda.

 

You may also like

Leave a Comment