Home Blogging Am fost Secret Santa

Am fost Secret Santa

by Daniela Bojincă
secret santa

Desigur, ar trebui să încep cu începutul. Și, mai întâi de toate, am să vă povestesc cum ajuns să fiu Secret Santa și cum au fost alții Secret Santa pentru mine, iar abia apoi cum am  fost.

Ei bine, dacă nu mă înșel, prin noiembrie am vorbit cu Alexandra și m-am băgat în proiectul ei. Ideea era cam așa: se făcea o listă și se trăgea la sorți; eu știam cui trimit, dar nu știam de la cine primesc. În plus, cadoul trebuia să fie ceva handmade. Mi s-a părut o chestie faină și m-am băgat.

Apoi, zilele treceau și se apropia intervalul în care trebuia să trimit coletul. Iar eu, ființă neinspirată ce sunt, nu aveam absolut nici cea mai vagă idee despre ce aș fi putut să fac și să trimit persoanei în cauză. Așa că am lăsat pur și simplu zilele să treacă, sperând că ideile or să vină. Și-au venit ele, într-adevăr. Doar că absolut niciuna nu putea fi realizabilă. Noroc cu maică-mea. Ea este de obicei mult mai inspirată ca mine, așa că m-a ajutat și, împreună, am meșterit o idee chiar drăguță. Pe care am pus-o în practică în o oră jumătate, acum două seri și a ieșit cadoul de mai jos.

caciula crosetata

Acum ceva zile însă, cei de la TNT Express România mi-au făcut o surpriză tare plăcută. Adică au fost și ei Secret Santa pentru mine. Și, de data aceasta, chiar fără să știu și fără să fiu implicată în vreun proiect blogosferic sau ceva de genul. Ne-am trezit (și când spun ne-am trezit mă refer la mai mulți bloggeri) cu plicuri de la TNT Express România. Și în picul respectiv erau așa: un alt plic cu o scrisoare, un AWB pentru o livrare gratuită și doi magneți de frigider/calorifer. Unul pentru mine și unul să-l fac cadou mai departe.

tnt romania

Și, dacă tot am primit un AWB pentur o livrare gratuită și trebuia să fiu din nou Secret Santa, mi-am zis să combin cele două lucruri și să trimit căciulița cu magnetul de frigider de la TNT, aceleiași persoane. Și așa am și făcut. Am sunat la numărul de pe AWB, i-am spus că am un AWB pentru o livrare gratuită, iar domnișoara de dincolo de telefon cred că s-a albit la față, căci vocea i s-a schimbat imediat într-una tare speriată, căci m-a întrebat: „De unde aveți dvs. un AWB GRATUIT????”. Și, când i-am spus că prin Secret Santa, s-a liniștit brusc și a zis: „Aaaa, sunteți blogger. De ce nu ați spus așa de la început?”. Am dat frumos datele mele și ale persoanei respective, iar într-o oră și ceva a venit curierul la mine și a preluat cadoul. Cadoul final a constat în: căciulița croșetată în culoarea Crăciunului, magnetul de frigider, o carte de vizită a lui Moș Crăciun și, desigur, o scrisoare de la Moșul.

secret santa cadoucadou secret santa

Da, cel de mai sus mi-a fost cadoul. Și sper să-i vină persoanei respective căciulița. Și să-i placă magnetul. Și scrisoarea. Și să folosească cartea de vizită.

După cum vă spuneam, în proiectu ăsta se presupunea nu doar să fim Secret Santa, ci și altcineva să fie pentru noi Secret Santa. Pe lângă cei de la TNT, Secret Santa pentru mine a fost Adela, din proiectul Alexandrei. Iar Secret Santa al meu mi-a făcut cadou un semn de carte împletit în scară chinezească, o brățară a prieteniei în culorile Cercetașilor din Harry Potter (că tot sunt fană), plus nelipsita scrisoare de la Moș Crăciun.

secret santa

Voi ați fost Secret Santa pentru cineva în perioada asta?

You may also like

8 comments

Alexandra Ali decembrie 18, 2014 - 00:54

Chiar e o idee faina! Sa fii Secret Santa pentru cineva, sa primesti cadou de la o persoane pe care se poate sau nu sa o cunosti: apar destule emotii incat sa te paralizeze ….poate de aceea am lasat si eu exact pe ultima zi sa termin cadoul 🙂

Caciula ta este foarte frumoasa, culoare este in tema Craciunului si ai mai avut si transport gratuit?! Norocoaso!

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 18, 2014 - 08:29

Alexandra, să mai organizezi! E prea frumos!

Și da, astrele se pare că s-au aliniat în favoarea mea =)))

Reply
Natural decembrie 18, 2014 - 14:11

Am facut si noi Secret Santa la Craiova Blog Meet, iar Secret Santa TNT trebuie sa ajunga azi la cineva, nu spui cine 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 18, 2014 - 14:12

Așa.. oftică-mă că sunteți voi acolo la Craiova organizați și faceți Blog Meet-uri și Secret Santa! Mă ce oameni :))!
Aștept să citesc la tine pe blog, cum și unde a ajuns Secret Santa :)).

Reply
Ianolia decembrie 18, 2014 - 16:16

Si eu am primit un cadou absolut superb la acel Secret Santa, mai ales ca este primul in care sunt implicata si mi-a placut la nebunie. Si eu ma pregatesc sa fiu din nou Secret Santa pentru cineva cu ajutorul celor de la TNT! 😀

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 18, 2014 - 16:22

Hi, hi, hi! Abia aștept să văd pentru cine ai să fii Secret Santa și ce o să-i trimiți, pe lângă magnet, desigur :).

Reply
Silving decembrie 22, 2014 - 15:38

Eu n-am fost chiar Secret Santa,am fost Open Santa :D. Adica m-am bagat pt.prima data in Swap-ul revistei Atelierul,tot prin tragere la sorti si am trimis un tablouas pictat care inca e pe drum,se pare,si sper sa ajunga cu bine.
Deci mama ta a fost spiridusul ajutor 🙂 Pai da,ca doar are si Mosul nevoie de ajutor,nu? Frumos cadou,frumoasa idee…
Craciun fericit,dar! 🙂

Reply
Daniela Bojincă - Pishky decembrie 22, 2014 - 16:02

Păi da! Orice Moș își are spiridușul lui de încredere, nu?
Mi-ar plăcea să mai fie astfel de proiecte.. sunt tare faine!

Reply

Leave a Comment