Home Filme Goana după aur – o poveste de viață

Goana după aur – o poveste de viață

by Daniela Bojincă
goana dupa aur

Am fost zilele astea la cinema și am văzut filmul Goana după aur. Un film inspirat dintr-o poveste reală, interesantă, din care am putea avea și ceva de învățat.

goana dupa aur

Știu că arăt ca ultimul cerșetor, doar gonesc după aur.

Povestea filmului Goana după aur

Kenny Wells (Matthew McConaughey) este urmașul unei familii care deține o companie minieră de exploatare a aurului. Predecesorii săi au dus afacerea pe unele dintre cele mai înalte culmi. Însă, Kenny, după ce moare tatăl său și rămâne cu afacerea pe mâini, nu o duce chiar atât de bine și lucrurile încep să scârțâie în ceea ce privește stabilitatea lui financiară.

Drept urmare, Kenny decide să plece în Indonezia ca să întâlnească faimosul geolog Michael Acosta (Edgar Ramírez). Amândoi erau convinși că se află aur în zona Cercului de Foc al Pacificului. În goana după aur a celor doi, aceștia devin cei mai buni prieteni prin interesul comun care îi leagă. Și se ambiționează să exploateze jungla indoneziană în căutarea aurului.

Dacă ajung să găsească aur, dacă ajunge Kenny să-și repună firma pe picioare și Acosta să demonstreze că teoriile sale erau adevărate, rămâne să aflați din film.

goana dupa aur

Ce mi-a plăcut la filmul Goana după aur

Nu cunoșteam povestea lui Kenny Wells. Asta înseamnă că m-a surprins fiecare întorsătură a situație căci, povestea asta, are suișurile și coborâșurile ei. Mi-a plăcut povestea. Mi-a plăcut cum a s-a derulat ea și, cel mai mult, mi s-a părut interesant cum s-a sfârșit această poveste.

Apoi, mi-a plăcut mult personajul lui Kenny Wells. Foarte mult. Mi-a plăcut tot parcursul său de-a lungul poveștii. Toate transformările prin care a trecut. Toate momentele alea în care nu a luat-o razna ci, ba din contră, a fost suficient de puternic încât să meargă înainte și să ducă mai departe afacerea de familie. E impresionant cum încearcă el să facă asta, cum renunță la niște lucruri ca să le obțină pe altele și cum ajunge, de fapt, să se întoarcă la lucrurile respective.

Hai și tu la film

Dacă vrei și tu să vezi filmul Goană după aur, să știi că apare în cinema din 3 februarie 2017 fiind distribuit de Freeman Entertainment. Îți recomand să-l vezi. E o poveste interesantă de viață, despre ascensiunea asta pe culmile bogăției care, uneori, poate să-ți dea un șut în posterior de habar nu ai ce e cu tine.

Sursă YouTube (user Movieclips Trailers)

You may also like

Leave a Comment