Home Blogging În Craiova florile se livrează pe bicicletă

În Craiova florile se livrează pe bicicletă

by Daniela Bojincă
buchet trandafiri

Da. Deși poate vă este greu să credeți, să știți că există o flororie în Craiova care livrează florile pe bicicletă. Mai exact, Florăria April face acest lucru. Personal, mi se pare un concerpt foarte tare și interesant. Adică eu, dacă e să cumpăr flori din Craiova, prima florărie la care mă voi gândi de acum încolo va fi Florăria April, pentru simplul fapt că mi-a rămas întipărit în minte că Florăria April livrează flori pe bicicletă. Mi se pare o idee amuzantă și în același timp o strategie eficientă de marketing și de promovare. Cum mie mi-a rămas întipărit în minte faptul că Florăria April livrează flori pe bicicletă, cu siguranță li se va întâmpla și altora exact același lucru.

Ar fi destul de interesant dacă acest concept s-ar dezvolta și la nivel de țară, nu doar în Craiova. Cu siguranță s-ar găsi destui oameni care să cumpere flori pentru persoanele dragi doar pentru faptul că acestea sunt livrate pe bicicletă. Este altceva. Este o altă modalitate care, după cum deja am mai spus, dar simt nevoia să mă repet, atrage. Și atrage destul de tare. Eu spre exemplu, dacă îmi va spune un Craiovean că vrea să cumpere flori, am să-i recomand să dea comandă de la Florăria April pentru că, evident, le va livra pe bicicletă.

În plus de asta, îți oferă posibilitatea de a-ți alege modelul buchetului de pe internet, cu flori aduse direct in Olanda sau de la floricultorii locali (aș prefera să fie de la floricultorii locali pentru a ne ajuta economia locală, sincer). Pe lângă flori și livrarea pe bicicletă, mai puteți găsi la ei servicii foto, invitații de nuntă și alte din astea pentru evenimenite cu totul speciale din viața fiecăruia.

Eu una, ca să mă bucur de acest serviciu, pe bune că nu aș da comandă de un buchet de flori, ca cel de mai jos, numai pentru a le vedea livrate pe bicicletă și a mă bucura de această modalitate de livrare inedită a florilor. Mi-aș face eu mie o bucurie. Și fără să fie neapărat vreo ocazie specială. Nu. Pur și simplu să mă bucur de livrarea asta pe bicicletă. Apoi, le-aș face o bucurie și persoanelor dragi, spre exemplu mamei mele i-aș trimite niște flori livrate pe bicicletă. Cu siguranță s-ar bucura nespus de tare!

buchet trandafiri

Tu cui i-ai trimite flori pe bicicletă, dacă ar fi acest serviciu și la tine în oraș?

You may also like

3 comments

Loredana februarie 18, 2015 - 08:47

Mie, bineinteles. Bine, nu mi le-as comanda singura, i-as zice prietenului meu sa faca asta pentru mine, ar fi un gest frumos.

Reply
Daniela Bojincă - Pishky februarie 18, 2015 - 22:57

Ahahahahha! Da.. e o idee.. ți le comanzi prin prieten :)).

Reply
Castigatori campanie Livreaza-ti dragostea cu floraria April - Blogal Initiative Craiova februarie 20, 2015 - 00:00

[…] Daniela Bojinca, care a participat cu aceasta postare. […]

Reply

Leave a Comment